hacım o kadar guzel programlar yapıyosunda nasıl bır agbot hıc yoktan yapamıyosun anlamıyorum EXLbot yapsan harıka olur aman allahım =) agbot EXLbot dıye dusundum sonra sen town ozellıklerını eklersın =)
Uzamasının nedeni sıkıcı ve zor olması.Lord_Sniper demiş ki:SREmu Tool Yeni verisonunu yapar mısın canavarları ekle normal manyag ninya general.petleride ekle başarılarının dvm nı bekliyoruz
+1 harbiden benimde işime yarar :?!!!Romeo_ demiş ki:nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
İşte bunu yapabilirsen çok güzel olur
Morfeux demiş ki:+1 harbiden benimde işime yarar :?!!!Romeo_ demiş ki:nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
cok sevindirik oldum valla cok saol bunu yaparsan harbi işime yarar ?!!!!!! ne zaman cıkıyor botilkercindik demiş ki:Canavar seçildikten sonra skill basmayı hallettim.
Şu an basit bir bot yapıyorum.
Morfeux demiş ki:+1 harbiden benimde işime yarar :?!!!Romeo_ demiş ki:nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
evet güzel olur senin elinden her türlü programı kullanırız bu arada ufak caplı bot nolduilkercindik demiş ki:Şu güzel bir proje olabilir mi?
Clericler için "Auto Healer & Buffer"..
Bot gibi birşey. Pt'de canı azalana heal basıcak.
Arada bir de bufflayacak.
Yorumlarınızı bekliyorum.
.Saol.Morfeux demiş ki:evet güzel olur senin elinden her türlü programı kullanırız bu arada ufak caplı bot nolduilkercindik demiş ki:Şu güzel bir proje olabilir mi?
media 2 pksız auto select yapabilirmisin :?!!! nubot helper görmedim amailkercindik demiş ki:.Saol.Morfeux demiş ki:evet güzel olur senin elinden her türlü programı kullanırız bu arada ufak caplı bot nolduilkercindik demiş ki:Şu güzel bir proje olabilir mi?
Öğrendiğim kadarıyla "Nubot Helper" canavara tıklandıktan sonra atak yapıyormuş zaten.
Onun için botu salladım.
Zaten var bunlar. Olmasa da yapamazdım zaten.media 2 pksız auto select yapabilirmisin :?!!! nubot helper görmedim ama
Güzel fikir.fatalangel demiş ki:ilker sole bı program nsl olur 2 char kasanlar ıcın yaptına benzer ama taxıye gırıpde afk olanlar ıcın otomatık trace yapcak ata bıncek olunce potlucak atı vss tarzında bısı