- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
İlkercindik Özel Bölümde VarLoRd_ demiş ki:ya ben bulamadım bu süpürücüyü yardımcı olurmusunuz
İlkercindik Özel Bölümde VarLoRd_ demiş ki:ya ben bulamadım bu süpürücüyü yardımcı olurmusunuz
Bi ara denerim.nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
_CaPtaiN_ demiş ki:Hacım benim sana bir sorum olcak.Sen programlardaki formları nasıl tasarlıyosun.Photoshopla yapıp birşeylermi yapıyosunuz.Alatırsan sevinirim.Bende Visual Basic Öğreniyorumda
"Input"lardan bahsediyorsun sanırım. onMouse özelliği gibi birşey. Mouse üzerine gelince rengi değiştir. Çıkınca eski haline getir. tuhaf birşey. yalnız bahsettiğm visualbasic değil_CaPtaiN_ demiş ki:_CaPtaiN_ demiş ki:Hacım benim sana bir sorum olcak.Sen programlardaki formları nasıl tasarlıyosun.Photoshopla yapıp birşeylermi yapıyosunuz.Alatırsan sevinirim.Bende Visual Basic Öğreniyorumda
Oyunun grafiklerini düşür. "Character Draw Dıstance" ve "Background draw distance" 'yi "1" yap.Maxtech demiş ki:Bilgisayarım oyun içi çok fena kasılıyor, artık bıktım bir önerin varmı ?
nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
bi ara deneme hemen dene çünkü bunu yaparsan tam bir bot olcak otomatik seçiciyleilkercindik demiş ki:Bi ara denerim.nazimtuna demiş ki:ya otomatik key helper var ama yaratığa tıkladığımızda bassa yapabilirmisn
tbotda öyle bir özellik var diye biliyorumbatuknight demiş ki:benim bi program tavsiyem olacak.
kervan çeken bir bot
belirli bir yoldan gidecek belirlediğimiz lvlden yksek lvlli yaratıkları + thiefleri öldürecek.
saldırmayan yaratıklara dokunmayacak böyle birşey yapabilir misin?
varda linke tıklıyorum sayfa görüntülenmiyor diyorJasonWalker demiş ki:tbotda öyle bir özellik var diye biliyorumbatuknight demiş ki:benim bi program tavsiyem olacak.
kervan çeken bir bot
belirli bir yoldan gidecek belirlediğimiz lvlden yksek lvlli yaratıkları + thiefleri öldürecek.
saldırmayan yaratıklara dokunmayacak böyle birşey yapabilir misin?
o dediğin gelecek ver. de olcak sanırımtarantula demiş ki:Su ana kadar yapmıs oldugun tum programları compact bi program haline getirirsen oldukca guzel ola bilir .
Özel istek: ag bot la kullanmak icin bi otomatik pot alıp tamir yaptıran bi script yazarsan super olur .
bolumun hayırlı olsun .