Saol Seninde İmzan SüpermişKraLDqkN demiş ki:taklalar süpermiş
Thxmurteza demiş ki:Güzel bir arşiv.
bence seninkilerden daha iibabal2 demiş ki:gerçekten ss lerini bekliyorum
SaoLmesut_xD demiş ki:bence seninkilerden daha iibabal2 demiş ki:gerçekten ss lerini bekliyorum
ThXxxxD4xxxfero demiş ki:O şahinli ssler bana Ölümcel deney-İnsanlıgın sonunu hatırlattı çok güzel ssler.
Ok da onları Ben koymadım Charı Satın aldığımda öleydiscale demiş ki:arkadaşlar benim dikkatimi çeken ise maymun bu hayvanlara nick takarken iki kere düşün dicem ama 2 kere hata yapmışın sen TR_HIRSIZ_TR bu nedir yani belki sen ole yazmak istemedin ama oyle anlamak ısteyen insan çok azeriler bile okur bunu ruslar bile turkçe bilior biraz daha dikkat optum başarılar..
hiçbiri alıntı degil bnde biliyorumHeLL_SpY demiş ki:6. resimdeki karakterin pt sinde 1. resideki bence bir sürü alıntı yapmışın.
onun olmadığı charının resimleriin ne işi war:Colin demiş ki:hiçbiri alıntı degil bnde biliyorumHeLL_SpY demiş ki:6. resimdeki karakterin pt sinde 1. resideki bence bir sürü alıntı yapmışın.
3udora benim Angls onurun charıydı... istedigin gbi ispatlıyabilirim diger charlaarda onun..ama elden çıkarttıkları var arada...