nasıl yani otomatikmi çıkıyor.Mumya demiş ki:aslında her zaman unique partysi verebiliriz... ama uniq lerin canı fullenmesi lazım... bben her unique yi kendi doğal ortamlarında çöıkmalarını buldum isteyen var mı??
nasıl yani otomatikmi çıkıyor.Mumya demiş ki:aslında her zaman unique partysi verebiliriz... ama uniq lerin canı fullenmesi lazım... bben her unique yi kendi doğal ortamlarında çöıkmalarını buldum isteyen var mı??
evt isteriz de dolşaması saldırması dahada iyi olurdu onuda ilerki versiyonlarda yaparlar.uzmanseymenn demiş ki:nasıl yani otomatikmi çıkıyor.Mumya demiş ki:aslında her zaman unique partysi verebiliriz... ama uniq lerin canı fullenmesi lazım... bben her unique yi kendi doğal ortamlarında çöıkmalarını buldum isteyen var mı??
Bakıyorum.krcgkhn demiş ki:hosts dosyasını düzeltmeye yarıyan dosyanın linki çalışmıyor acaba onu tekrar upload edebilecek var mı??
şimdiden teşekkürler
Bu Benim Verdiğim Dosyada Düzgün Hatta Denedim biraz Önce.elsaffah demiş ki:ya benım problemı coabıldınmı adam hep takılı yerlerde doguyo denizin ıcınde hotanın ıcınde dagın ıcende vs. hareket edemiyom HELP!!
Yanlış Bişey yapmışsındır Kesin.Mumya demiş ki:ya arkadaşlar ben anlamadım bu işe ne güzel oynuyordum. süper char yapmıştım ama artık oyuna giriyorum.. adamı seçiyorum oyuna girrken bi şey doluyo ya o doluyo tam sonunda ????????? hatasoı alıyorum herşeyi baştan yaptımgene öyle olduu
yaw ben giremiyom bile yawelsaffah demiş ki:ya bende neden bu adam hareket etmiyo ya denizin icinden yada dagın tepesinden yerin altınden felan doguyo hareket etiremiyom yardım lütfen !!