Mumya demiş ki:
aslında her zaman unique partysi verebiliriz... ama uniq lerin canı fullenmesi lazım... bben her unique yi kendi doğal ortamlarında çöıkmalarını buldum isteyen var mı??
nasıl yani otomatikmi çıkıyor.

uzmanseymenn demiş ki:
Mumya demiş ki:
aslında her zaman unique partysi verebiliriz... ama uniq lerin canı fullenmesi lazım... bben her unique yi kendi doğal ortamlarında çöıkmalarını buldum isteyen var mı??
nasıl yani otomatikmi çıkıyor.
evt isteriz de dolşaması saldırması dahada iyi olurdu onuda ilerki versiyonlarda yaparlar.

otomatik çıkartmayı bir türlü yapamıyorum... ama mesela ben .unique isy yazdıımda isy karakoramda bi yerde çıkıyor.. ama saldırmıyor dolaşmıyor. mob çıkartamıyor. güzel deil böle ya ben kasacamcharımı ne bu böle :lol::D

ya ltfen yardım edin bu adam hep takılı dogudugu yerde hareket edemiyo kordinatları degiştirdim gene olmadı yardım !!!!

hosts dosyasını düzeltmeye yarıyan dosyanın linki çalışmıyor acaba onu tekrar upload edebilecek var mı??
şimdiden teşekkürler

ya benım problemı coabıldınmı adam hep takılı yerlerde doguyo denizin ıcınde hotanın ıcınde dagın ıcende vs. hareket edemiyom HELP!!

elsaffah demiş ki:
ya benım problemı coabıldınmı adam hep takılı yerlerde doguyo denizin ıcınde hotanın ıcınde dagın ıcende vs. hareket edemiyom HELP!!
Bu Benim Verdiğim Dosyada Düzgün Hatta Denedim biraz Önce.

peqi bende neden öle yapıyo acaba kordinatları jangana göre ayarlıyom ama beni daga ısınlıyo

herseyi tamıtamına yaptım ve ..
:must have startup from or sub main()
hatasını aLıyorum gıjık oLdum yhaa yardım pLs

ARKADAŞIM BANA YARDIMIC OLURMUSUNZU YHA ŞU HAMACHİYİ ÇALIŞTIRAMADIM ÇALIŞTIRAMADIM DERKEN AĞ SEC FLN VAR ONLARI YAPAMADIM BİLEN BİRİSİ VARSA MSNSİNİ VERSİN ANLATSIN BANA ŞUNU İİ CE Bİ GZL BİR ŞEKİLDE TŞKRLER

ya arkadaşlar ben anlamadım bu işe ne güzel oynuyordum. süper char yapmıştım :lol::D ama artık oyuna giriyorum.. adamı seçiyorum oyuna girrken bi şey doluyo ya o doluyo tam sonunda ????????? hatasoı alıyorum herşeyi baştan yaptımgene öyle olduu

Mumya demiş ki:
ya arkadaşlar ben anlamadım bu işe ne güzel oynuyordum. süper char yapmıştım :lol::D ama artık oyuna giriyorum.. adamı seçiyorum oyuna girrken bi şey doluyo ya o doluyo tam sonunda ????????? hatasoı alıyorum herşeyi baştan yaptımgene öyle olduu
Yanlış Bişey yapmışsındır Kesin.

Yaw ben bi kaç kere girdim şimdi de connect e basınca direk atıyo ? geliyo kaç sefer denedim hep aynı her sferin ? geliyo 15 igeçti deneyişim bi çaresi yokmu bunun yaa

Yaw biri yardım etsin yaw sinir oldum hep ? bu geliyo connect e basar basmas ? geliyo ya iki yere de yasdım kimse cvp vermiyo biri baksın ya

ya bende neden bu adam hareket etmiyo ya denizin icinden yada dagın tepesinden yerin altınden felan doguyo hareket etiremiyom yardım lütfen !!

elsaffah demiş ki:
ya bende neden bu adam hareket etmiyo ya denizin icinden yada dagın tepesinden yerin altınden felan doguyo hareket etiremiyom yardım lütfen !!
yaw ben giremiyom bile yaw

account diye dosya var ona gir orda hangi çarı kulanıyosan böle yap

connecte bastım anda masaüstü atıyo ? geliyo yardım sinir oldum yah

Yukarı Alt