Bencede...elsaffah demiş ki:isallah kısa sürede gelir uzmanda koyar o zman süper olur
kardeşim uzmanseymen sallıyo öle bi versiyon gelmiycek bi anda extraokkxxxxmematixxxx demiş ki:Bilmiyorum.uzmanseymen herşeyin tam olduğu versiyon gelicek dedi.elsaffah demiş ki:peqi o düzelirmi uniqin canı felan
Oda bi anda gelcek demedi ki.Ne zaman gelir diye sormuştum bilmiyorum dedi. Confusedalper556 demiş ki:kardeşim uzmanseymen sallıyo öle bi versiyon gelmiycek bi anda extraokkxxxxmematixxxx demiş ki:Bilmiyorum.uzmanseymen herşeyin tam olduğu versiyon gelicek dedi.elsaffah demiş ki:peqi o düzelirmi uniqin canı felan
cunku hergun bişiler duzeltiliyo bişiler ekleniyo yavaş yavaş yapılıyo öle bi anda ne geliyo Question
Oda bi anda gelcek demedi ki.Ne zaman gelir diye sormuştum bilmiyorum dedi. Confused [/quote]xxxxmematixxxx demiş ki:kardeşim uzmanseymen sallıyo öle bi versiyon gelmiycek bi anda extraokkalper556 demiş ki:Bilmiyorum.uzmanseymen herşeyin tam olduğu versiyon gelicek dedi.xxxxmematixxxx demiş ki:peqi o düzelirmi uniqin canı felan
cunku hergun bişiler duzeltiliyo bişiler ekleniyo yavaş yavaş yapılıyo öle bi anda ne geliyo Question
Biliyorum Koyacağım Şimdiahm81 demiş ki:uzunseymen rev90 var koyarsan sevinirim arkadaslarda yararlansınlar..
Başlıgı Oku anlarsınbuzlarprensigfb demiş ki:kardes sp yi ve chari nsl 80 yapiyoruzz