runtime error 13 die bişey veriyor debug basınca şu satırı gösteriyor ve oyun öyle kalıyor açılmıyor yardım pLS...

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bide bunu eski haline getirmeyi anlatsanız hakkaten işinizi tam yapmış olacaanız...

hosts u duzelttım... sro_clıent_sremu yu sıldım eskı orjınal duruo ... medıapatcher ı defaulth yaptım patch ledım ... orjınal medıa pk2 ...ee daha ne yapıcaz ???

hala donmedı eskısıne

0 dan yeni bir acc nasıl oluştura bilirim yada eu charı nasıl oluştura bilirim?

beyler benn bunuu bii deneyemm dedim yapamadımm.. acabaa nasill olacakk benim yapamadımm kısımm serweree giremiyorumm hersey tamam amaa olmiyoo host falan ayarli..yanliz ben bunu MHTC serweri üzerinden deniyom ondan olabişirmii?her seferinde ??? işareti geliyoo

Arkaşlar bir kaç sorum var çoq önemli?!?!
1)Visual basici yanlış yükledim ama silemiyorum baştan yüklemek için ne yapmalıyım?
2)İndirdiğim emu slientin ismini sro_client_sremu yapınca dosya bozulabilr diye uyarıor tamam dediğim zman dosyayı bozuq gösterio.Bunu nası halledebilrim??
3)Host dosyasını kaydederken farklı kaydet dio yoqsa kaydetmio.Farklı bir isimle kaydettiğim zamanda aynı işlevi görürmü??

Bu sorularıma yardım edebilcek bilgisi olanlar lütfen hmn paylaşsın.Burdan anlatamam dienlere sinyor_darkness@ h o t m a i l . c o m ?!!!!!!! msn adresim eklesin ordan konuşalım yada özel msj dan anlatabilr.Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim ?!!!!!!.....

yahu su benım sorunla bı ılgılenı verın ....

gerı eskı halıne nası cevırıcez ???

medıapatcher ı defaulth yaptım, hosts u eskı halı gıbı yaptım, sro_client_sremu yu sıldım... daha ne yapam ??? hala psro yu acıo...

arkadaşlar bende host dosyası ayarlı prjvbemu dosyasını açıp online online yazısıda çıkıyor fakat

sro_client_sremu dosyasını açınca false diye bir hata veriyor böle japonca gibi yazı çıkıyor 2 kere ok diyom sonra hata raporu çıkarıyor oyun

c:/program files /silkroad klasöründe ben nerde yalnış yapıyorum acaba ?

medıapatcher ı defaulth yaptım, hosts u eskı halı gıbı yaptım, sro_client_sremu yu sıldım... daha ne yapam ??? hala psro yu acıo...

- Resim Silinmiş.

launcher de de bu hatayı verıo ...

bana bı orjinal hosts ile bi orjınal 1.144 clıent lınk ı verebılırmısınız rıca etsem

murteza demiş ki:

- Resim Silinmiş.

launcher de de bu hatayı verıo ...

bana bı orjinal hosts ile bi orjınal 1.144 clıent lınk ı verebılırmısınız rıca etsem
Arkadaşım bunun client le alakası yok c:\Windows\system32\drivers\etc klasörünün içindeki hosts dosyasını değiştireceksin ?!!!!!!! ?!!!!!!! ?!!!!!!!

Hacım Ben PSro Da Hiç Oynamadım Ögrenmek İstedigim Şey şu Sen Kurdun Ya Kendi PServerini Senin Kurdugun Pservera Başkalarıda Girip Çar Açabiliyormu peki tüm bunları Bi SeTup Yapabiliyormusun Yagni Oyununu DaGıtmak İçin ?

ya beyler bi sorun var oyuna giriom ıd ve pw istio ss ye yazdıklarımın aynısını yazıom olmuo ıd ve pw nasıl alcam yardım eder misiniz.

Yukarı Alt