biri yardım edebilirmi direk masaüstü yapıyor bende..........................

skill e bastığımda fln masaüstü oluyo

beyler bende kendi serverimi kurmak istiyorum bana msn de yada bu sitede teker teker anlatcak biri lzm yardılarınızı beqliyorum 8O msn:[email protected] eklerseniz sevirnirim :wink1:

tan

rank8
Bunlarda Benden bi Kaç Parça Resim Arkadaşlar Bu Olay çok Güzel Kural Yok Tek Başınasın Server Senin İstedigin yere İstedigin Koyabiliyosun bi Resim daha var Orda isu ile Lordun Normal Boylarından Büyüklerini Çıkarttım onuda Sizinle Paylaşcam şimdi :)

arkadasım ben yeni adam açtım ama artık oyuna girmiyor su client linkinide yeniden indirmek istedim ama rapid de kod gelmiyo acaba client in linkini farklı bi siteye atarmısın

oyuna girdim ama canavar yok bisey yok taklamakanda bos bos dolasıyorum canavar ekleniyo da nasıl eklendiğini anlamadım mesala spawn 3810 3 e yazıyom konusma yerine bisey olmuyo bi yardım et üstad yaa delirceem acaba bendemi bi sorun var

sropvp demiş ki:
oyuna girdim ama canavar yok bisey yok taklamakanda bos bos dolasıyorum canavar ekleniyo da nasıl eklendiğini anlamadım mesala spawn 3810 3 e yazıyom konusma yerine bisey olmuyo bi yardım et üstad yaa delirceem acaba bendemi bi sorun var
.spawn 1933 yaz iner başına nokta koyman lazım!

cok sağol dostum aam bide bu canavarların canlarını bide skillerin düzeltilmiş hali yokmu yaa

Merhaba ExtraLoob Size Birşey Sormak İstiyorum..

Ben Bunu Kurdum Herşeyi Yaptım Tam 30dk mı Aldı Çok kolaydı Konu'yu Okumadan Soru Sormayın Bence Arkadaşlar, Bence Çok Açık Anlatmış, neyse Konumuza Gelelim Ben Teleport'lanamadım Hotan,Dowang,Jangan,Samarkand Gibi Yerlere Teleportlanmak için Napmamız Gerekiyor, ve Ben İtem Eklemek istedim İtem Dosyasını İndirdim Orada Birsürü Kod vardı Denedim Hep Normal İtem Geldi Ben Sos İstiyordum Ama

İtem Ekleme (4145 koddur verdiğim Kodlarla değiştirirseniz o item eklenir)
Kod:
.item 4145 9 0
Bunu Anlatırsanız bi Güzel Sevinirim, Birde ExtraLoob Mod'lardan Biri Hamachi'den Bi Server Kursalar ExtraLoobdaki Herkezi Oraya Alsak Çok Güzel Olur Herkez Türk, Bide Pwp Olsa Tam Süper Olcak Ama inş İlerde Çıkar..

Sorularımın Cevabını Bekliyorum :!:

Flood Yapmak istemem Ama Yine bi Sorunla Karşılaştım Şimdi Mob'a Atack Yapmıyor Bunun Nedeni, ve nasıl Eski Haline getire bilirim Bu Yine Oluyordu Ben Tekrardan indirip yapıyordum ama Şimdi Olmuyor Neresinden Ayarlıyabilirm Atack Yapmasını ?

selam 8d sun set garmet kodlarını yolluyorum

male Sun list
4757 Devildom Hat
4793 Devildom Hood
4829 Devildom Talisman
4865 Devildom Suit
4901 Devildom Trousers
4937 Devildom Wristlet
4973 Devildom Shoes

fmale SUN list
5513 Devildom Hat
5549 Devildom Hood