arkdaşlar ya bunu hepsini bi tık ta yapsak yane sen oyun alırsın ya cd 'de cd açar cd dosyasında tıklayınca bekler sonra oto olur ya onun gibi nası yaparsanız yapın ya fuull olsun

Kardeş herşeyi yerli yerince yaptım oldu ama bitek oyuna girerken ????? işareeti alıyorum engeleyecek bieşy de yok yanlış bişeyde yapmadım :( yardım pls

Konuyla ilgiilenen yokmu ya Herkes ????? hatası alıyor ama hatanın neden olduğunu bilmiyoruz herşeyi yerli yerince yapıyoruz ???? hatasına çözüm yokmu :(

TrowZeeN

Öğretiyorum
beyler herşeyi yaptım servere login oluorum charı seçiorum start diyorum. loading diyo ve dolduktan sonra ???? hatası veriyo napmam lazım

haydar94 demiş ki:
offf gene hata verdi yaa tam tıkladım çara oyuna alıcak :( ????? napıcam çözümü varmı

Kardeş bu "prjVBEmu " isimdeki server olan dosyayı degiştir başka bul öyle dene

PlayerData(index).Race = CInt(iniGetStr("Race", "character", PlayerData(index).CharPath))
hatasıda neyin nesi =)

oyun yapabildim sonunda ama çok hata veriyor mesela canavar çıkartıyorum dalıyorum oyun donuo oyundayken habire ????? hatası verip atıyo :(

silkroad 1.091le çalışır mı? ve galiba svrb linkinde Svrjb midir nedir o yok visual basici kurdum(rardan çıkarttım kurdum ama değişik bir yere kurdu nereye kurucaz?) nasıl olucak bu iş

visualı kurmuo.. acmbootu çalıştırıorm sonuna kadar gelio you must run the wizard before setup faln dio zaten onu çalıştırıom ne iş bu :D

Yukarı Alt