beyler bunda ecsro gibi kendi sronuzu yapıyosunuz öyleyse bizede bir server verin bizde oynayalım lutfen ecsro kapandı

ya herşeyi rapide atmayın 980 kblık şey rapide atılır mı bunların hepsinii indirmiş biri rapide atabilir mi toplu olarak

Takımı
Fenerbahce
beyler bizede verin bişide bizde girek ecsroda yok canım sıkılıyo acık bişi varsa verirmisiniz ?

hocam ben serverı kurdum sorunsuz çalışıyorda skilleri upluyorum oyundan çıkıp yeniden girince gene sıfırlanıyo skiller bunu nasıl düzelteilirim

Ben 1.55 versionunu Kurdum Oynuyorum Yanlız Silk Yok Silki nerden yükliyecez Yada Global'ı nasıl yapıcaz .item kodu?

Olmuyor..:S:S Yardım edebilecek olan varmı??Dediklerinin aynılarını yapğtım bi ara sonunda 9 yazanbi hata veriyo bi ara da korece,çince veya japonca artık hangi gilse öle bi hat veriyo veriyo yardım lütfen..

ben ?????? hatası alıyorum herşeyi yaptım ama benim sro en sonki legend :D kaç bilmiyom o yüzden ondan oluyor olabilirmi ? legend 2 mi lazım

KARDES BN PRIVATEYE BASLICAM BASKA SITELERDE 6 TANE LINK VERDIELR YUKLEDIM KURDUM SIMDI DE OYUNA START GELEMDEDNE ÖNCE ???????
???????? VERIO BUNE BANA OYNAMAK HARAM xD

Yukarı Alt