Aga Kafama TakıLdı ...!!! :D

Sence Bu suanki Kriz... KureseL sermayenin bir urunumu Yoksa Ulus-devletlerin KureseL sermayeye actıgı savas sonucu KureseL sermayenin Çöküşümü _?
Eger KureseL sermayenin Cokusu ise Türkiye gibi KureseL sermayenin yanında olan ülkelerin buaradaki Rolü Nedir _?

Sorular şunlar mı

Sence Bu Kriz..Küresel Sermayenin Bir Ürünümü Yoksa Ulus-Devletlerin Kresel Sermayeye Açtığı Savaş Sonucu Küresel Sermayenin Çöküşümü?

Eğer Kürsel Sermayenin Çküsü İse Türkiye Gibi Küresel Sermayenin Yanında Olan Ülkelerin buradaki rolü nedir..?

Valla ben siyasetten anlamam.. Bilenler cevaplasın ; lütfen..

Şimdiki mozilla firefox'un 3. versiyonu .. İndirilenler bölümünde Atılacak Yer : Masaüstü eskiden vardı.. Şimdi yok ; Ama indirilenlerden dosyaya sağ tıkladığnda bulunduğu dizini aç de.. Ama araştıracağım..

Friendly` demiş ki:
Şimdiki mozilla firefox'un 3. versiyonu .. İndirilenler bölümünde Atılacak Yer : Masaüstü eskiden vardı.. Şimdi yok ; Ama indirilenlerden dosyaya sağ tıkladığnda bulunduğu dizini aç de.. Ama araştıracağım..
indirdiğim her rarlı dosyayı öle yapıyorum, artık çok sıkıldım :?

indirilecek yer : masaüstü ama nedense Temp'e atıyor

bişiler bulup bana bu konu altında bildirirsen çok memnun olurum :kalp: :buddha:

Orda altında bir şık var onu işaretle Bana Dosyaları Kaydetceğinde Herzaman Sor Diye

Friendly` demiş ki:
Sorular şunlar mı

Sence Bu Kriz..Küresel Sermayenin Bir Ürünümü Yoksa Ulus-Devletlerin Kresel Sermayeye Açtığı Savaş Sonucu Küresel Sermayenin Çöküşümü?

Eğer Kürsel Sermayenin Çküsü İse Türkiye Gibi Küresel Sermayenin Yanında Olan Ülkelerin buradaki rolü nedir..?

Valla ben siyasetten anlamam.. Bilenler cevaplasın ; lütfen..
Veee herseyi cevaplayan adamın Tıkandıgı Soru.... !!!!
Bilenler yardımcı olsun Lutfen.... :)))

Ya bence siyaseti kafana takma , delirirsin yoksa. Ülkemiz için ne kadar uğraşsak boş, biz değil ; önemli olan yukarıdakilerin bişey yapması..

Friendly` demiş ki:
Ya bence siyaseti kafana takma , delirirsin yoksa. Ülkemiz için ne kadar uğraşsak boş, biz değil ; önemli olan yukarıdakilerin bişey yapması..
tartısmaya gırmek istemiyorum....

sadace soru sor dein bende sordum.. Bilemiyorsan biLemedim de Gec.....!!!!

Niye Türk insanı makarayı çok sever? Bu kadar komik olmak zorundalar mı?

ozy67 demiş ki:
Aga Kafama TakıLdı ...!!! :D

Sence Bu suanki Kriz... KureseL sermayenin bir urunumu Yoksa Ulus-devletlerin KureseL sermayeye actıgı savas sonucu KureseL sermayenin Çöküşümü _?
Eger KureseL sermayenin Cokusu ise Türkiye gibi KureseL sermayenin yanında olan ülkelerin buaradaki Rolü Nedir _?
şimdi dalga geçiyor bu benle diyeceksin ama bunun arka yüzünü anlatayım ben sana:
Unide bir ara bir seminer olmuştu merak edip gitmiştim oradan biliyorum.

Küresel kriz yaşanmakta şu anda...
Petrol yavaş yavaş suyunu çekmekte. Petrol dünya çapında dolar ile satılmakta. Avrupada ise ( yani dünyanın en büyük petrol tüketicisi ) euro ile çalışmakta. Dolar düştü diyoruz HAYIR!!! Dolar düşmedi, olması gereken değere geldi. Tabi durum böyle olunca, euroda değerini kaybetmeyince, amerikanın işine gelmedi. Dolar bundan birkaç ay önce artışa girmişti, o zaman diesel fiyatları 1 L = 1.39€ idi.

Dolar bir anda düşüşe girdi, şu anda 1 L diesel fiyatı : 1,09 - 1,12 € arası değişmekte. Sizce bu amerikanın işine gelirmi, hayır :wink1:

Amerika ne yapıyor tabi, dünyaya verdiği borçları, dünyay olan borçlarını kapatmak için geri çekiyor. E tabi bizim ülkelerde borç aldıkları parayı harcamış olduklarından, verecek para olmuyor. Adam parayı verebilmek için yeni para basıyor, whuuup bir anda paranın değeri yerle bir...
Tabi bu sadece birkaç ülkede olmuyor... Dünya çapında olan birşey. Kim kâr ediyor : kimse!!!

Al sana sadece birkaç kişinin işine gelmeyen birşey yüzünden bütün dünya krize sürüklendi... Uzmanlar 2 sene boyunca bu krizin coşacağını, ve tabana ineceğini söylüyor...

Ayağınızı sıkı alın :wink1:

Meddah demiş ki:
Niye Türk insanı makarayı çok sever? Bu kadar komik olmak zorundalar mı?

Türkler her zaman en öne çıkmayı sever, hepimiz biliriz ki bi ortamda 10 kız varsa 100 Türk onlara asılır. Ama zenciler böyle değildir. Bakıyoruz ki zenci , ve diğerlerinde hiç komedi yok. Doğuştan gelen espri yeteneği bazı türklere verilmiştir. Farklı birşey yapmaya çalışan Türk'ler çook geçmiş zamanda güldürmeyi bulmuştur..

Drolation başlığın adını istersen Kim? Nedir? Ne? Neden? Sorularını Ben ve Drolation Cevaplıyoruz! yapiyim? :mrgreen: Teşekkür ederim Drolation cevapların için.

ya yok böyle hoş bir ortam :wink1: bilgi paylaşma ortamı :wink1: birşey değiştirmene gerek yok :D

Friendly` demiş ki:
WindTalker demiş ki:
Neden herzaman "hoşçakal" kelimesi ayrılığı temsil eder?

Bu bir hoşgörü kelimesidir , gidiyorken hoşça-kal deriz.Hoşcakal demek ; hoşça-kal demektir.Hatta bunun ile ilgili espri bile var..

İyi Çakala Ne Denir?
-HoşÇakal 8O :P :mrgreen:

Ps : arkadaşlar net arada sırada gidiyor ondan az girebiliyorum diğer arkadaşlarımızda cevap verebilirler. lütfen geyik yapmayı keselim.!
onu bunu geçte sen bnm soruya cvp ver hacı :coffee:

Yukarı Alt