ChrsNYC demiş ki:hmm bana şu sorunun cevabını ver eyy ayaklı google :p
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
ChrsNYC demiş ki:hmm bana şu sorunun cevabını ver eyy ayaklı google :p
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
Polgara demiş ki:Yahu şu :G nedir ?
Çatlayacağım artık yok böyle bir ifade.
@Friendly` lütfen cevap
yeterli bir cevap değil ozaman biber acı olmayı seçebiliyor mu da insanda hayatın acı olmasını seçebilsin?Friendly` demiş ki:Hayatını Acı Biber Eden İnsanın Kendisidir , Ayrıca Hayat Acı Değildir , Hayat'ın acılığı kişiye göre değişir..
Aslında bir g.mod bunu açıklamıştı bana Olasılık üzerinde konuşmuştuk.Friendly` demiş ki:Polgara demiş ki:Yahu şu :G nedir ?
Çatlayacağım artık yok böyle bir ifade.
@Friendly` lütfen cevap
Dur hemen geliyor bende vardı..
sırıtan değil daha çok sıradan bu gibi bi anlamı olan ifade bu arada cevabını bekliom :GFriendly` demiş ki::G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?
Ultra saçma bir ifade o zaman. Ya sitedeki ifadeler kullanılmalı , ya görsel olarak çağrıştıran bir kombinasyon oluşturulmalı ya da resmin "smile" hali upload edilerek kullanmalı.Friendly` demiş ki::G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?
hadi bakalmPolgara demiş ki:@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.
inan bana normal olamıyorumPolgara demiş ki:Kusursuz değil normal olmanı bekliyoruz
Arkadaş güzel bi başlık altında herkese yardımcı olmayı hedefliyor. Bu konuyu yabana atmayalım
Şahsınıza yöneltilen eleştirileri kötü algılamak zorunda değilsiniz, üyelerimizi uyarıyorsak onlara yol göstermek, yapıcı olmak içindir.Dikkate alıp almamakta özgürsünüz...ChrsNYC demiş ki:hadi bakalmPolgara demiş ki:@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.
kusursuz insan aramaya devam
viewtopic.php?f=316&t=76909Friendly` demiş ki:Ee hiç bişey isteyen yok? Biyografi falan isteyen yokmu ya..?