Hayatını Acı Biber Eden İnsanın Kendisidir , Ayrıca Hayat Acı Değildir , Hayat'ın acılığı kişiye göre değişir..

Friendly` demiş ki:
Hayatını Acı Biber Eden İnsanın Kendisidir , Ayrıca Hayat Acı Değildir , Hayat'ın acılığı kişiye göre değişir..
yeterli bir cevap değil ozaman biber acı olmayı seçebiliyor mu da insanda hayatın acı olmasını seçebilsin?

:G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?

Friendly` demiş ki:
:G Sanırsam bi msn ifadesi bende şaşı gözlü sırıtan bi ifadeydi formatta gitmiş :?
Ultra saçma bir ifade o zaman. Ya sitedeki ifadeler kullanılmalı , ya görsel olarak çağrıştıran bir kombinasyon oluşturulmalı ya da resmin "smile" hali upload edilerek kullanmalı.
:G baktığımda hiçbirşey ifade etmeyen birşey.
Misal ben :! desem anlamazsınız. Ama ben msn'de bu ifadeyi gülmek anlamında kullanırım. Hepiniz de sizi uyardığımı zannedersiniz...

@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.

Polgara demiş ki:
@ChrsNYC
Başlığı amacından saptırıyor üstüne sözlük yazarı olmana rağmen Türkçeyi de katlediyorsun. Bu sözlü uyarımı dikkate almanı umar iyi forumlar dilerim.
hadi bakalm
kusursuz insan aramaya devam

Söylediğiniz her sözcükdeki şeyleri araştırıcam bakalım (istediklerimi araştırıcam tabii..)

Kusursuz değil normal olmanı bekliyoruz :wink1:
Arkadaş güzel bi başlık altında herkese yardımcı olmayı hedefliyor. Bu konuyu yabana atmayalım :beer:

Kusur Nedir?

1 . Eksiklik noksan nakısa:
"Biz bu meslek kusurundan oldum olası kendimizi kurtaramamışız ve hâlâ kurtaramamaktayız."- B. Felek.
2 . Özür.
3 . Bilerek veya bilmeyerek bir işi gereği gibi yapmama.
4 . Elverişsiz durum.

Atasözü deyim ve birleşik fiiller

kusura bakmamak (veya kalmamak)
kusur aramak
kusur bulmak
kusur etmek
kusur etmemek
kusur işlemek

Polgara demiş ki:
Kusursuz değil normal olmanı bekliyoruz :wink1:
Arkadaş güzel bi başlık altında herkese yardımcı olmayı hedefliyor. Bu konuyu yabana atmayalım :beer:
inan bana normal olamıyorum :wink1:
bu da bnm özelliğim elden ne gelir ki :roll:
nese dağıtmayayım daha fazla konuyu

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
ChrsNYC demiş ki:
Polgara demiş ki:
@ChrsNYC
hadi bakalm
kusursuz insan aramaya devam
Şahsınıza yöneltilen eleştirileri kötü algılamak zorunda değilsiniz, üyelerimizi uyarıyorsak onlara yol göstermek, yapıcı olmak içindir.Dikkate alıp almamakta özgürsünüz...
Friendly` demiş ki:
Ee hiç bişey isteyen yok? Biyografi falan isteyen yokmu ya..?
viewtopic.php?f=316&t=76909

Yukarı Alt