Bak ya oralarda bi yerdedirTriptonic demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
nereye yolladın hacı?Heartless demiş ki:Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
YolladımTriptonic demiş ki:Valkyrie diana yollarsanız çok iyi olur.
Riot graves ametist ashe 5teleWax Whine demiş ki:Hacılar var mıdır TR için güzel hero kodunuz
qnq qel hadi oyuna qiricezWax Whine demiş ki:Hacılar var mıdır TR için güzel hero kodunuz
Heartless demiş ki:Hep öyle derler zaten
Takılıyorum ya bende attım ps'ye basmama rağmen painte karanlık bir görüntü çıktı o yüzden inandıramıyoruz kimseyiLenneth demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
F12 ye basın kekeler lolün dosyasında sro gibi atıyor.Heartless demiş ki:Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Takılıyorum ya bende attım ps'ye basmama rağmen painte karanlık bir görüntü çıktı o yüzden inandıramıyoruz kimseyiLenneth demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şuan Froggen aatrox mid yapıyor ondan mı gördü acepCool Angel demiş ki:Aatrox mide geçer mi ? Az önce birisi aldı instalock yapıp mid dedi bakalım nasıl bir oyun olacak. :(
ADC siz girdik oyuna ben aatrox u alıp başka yere geçer diye düşünüp fidle aldım kimsede adc almadı adc siz bitirdik oyunu rakip biraz faildi.Zippy demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şuan Froggen aatrox mid yapıyor ondan mı gördü acepCool Angel demiş ki:Aatrox mide geçer mi ? Az önce birisi aldı instalock yapıp mid dedi bakalım nasıl bir oyun olacak. :(
Froggen'ın karşısında fizz vardı.Fena değil gibi ama karşıda range bi hero olursa ezilir