Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
@sarkolata

Ezrealı aldığımdan beri çoğunlukla blue ez kullanırım. Kimse de beğenmiyor normal adc kas diyor :( Ben de tf buffından sonra daha sık oynamaya başladım klasik adc. De tfye nerf gelmiş. Durumu eskiye döndüyse blue ez devam edeceğim tekrar. Nerften sonra deneme fırsatım olmadı tfyi

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
tf henüz nerflenmedi. blue ez de nerf yedi. blue ez kasmanın bir mantığı yok artık
(bırak ezrealı proları oynasın cicioe2 )
O yüzden oynuyorum zaten ^^

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Mopneet

Sezon bittiğinde herkesin win/lose'ları sıfırlanıyor mu yoksa sadece ligi sıfırlanıp win/lose kalıyor mu? Biri detayı açıklayabilir mi?

Takımı
Seçiniz...
Dalga geçmeyeceğinizi düşünerek soruyorum. :) Bu qwer de smart cast yapılıyor sanırım lee sin aldım. Smart cast ı nasıl ayarlayacağımı da öğrendim fakat bu 1-2-3-4-5-6 da smart cast oluyor mu totem aldık mesela fare ile tıklayarak koyuyorum totemi onunda kısa yolu var mı farenin olduğu yere 1 e basar basmaz tıklamadan totem atma ayarı var mı ?

Onlarıda yapabiliyorsun.Zaten bakarsan Shift+1-2 vs. yazar onları 1-2 diye değiştirebilirsin

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Onlarıda yapabiliyorsun.Zaten bakarsan Shift+1-2 vs. yazar onları 1-2 diye değiştirebilirsin
Teşekkürler. :beer: İlk oyunum botlara karşı bile hüsran veigar geldi karsımıza earylde iyidik ama latede pamuğu tıkadı tf de ezildik botlara malp veigar gelmiş. :!!&%&!

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
"Aha sheni banlamadılar hemen alayım xd"

Karşı takımın top lane oyuncusu
Banlanmadığında Shen alınması normal takımında görmek isteyeceğin bi hero

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
"Aha sheni banlamadılar hemen alayım xd"

Karşı takımın top lane oyuncusu
Banlanmadığında Shen alınması normal takımında görmek isteyeceğin bi hero
Shen alınması normalde yani rakip takım oyuncusu daha önce shen oynamadı sanırım.Ultisi açıkken split push yerine midde saçma saçma dolaşıyodu.

Eski bir habermiş ama yeni duydum WCG İran elemelerinde Annie hariç diğer bütün kadın karakterlerin oynanması yasaklanmış :D

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Eski bir habermiş ama yeni duydum WCG İran elemelerinde Annie hariç diğer bütün kadın karakterlerin oynanması yasaklanmış :D

Yukarı Alt