Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Eski bir habermiş ama yeni duydum WCG İran elemelerinde Annie hariç diğer bütün kadın karakterlerin oynanması yasaklanmış :D

Oynadığım en sakin en küfürsüz en zevkli oyunlardan biriydi :popcorn:

ps: ahriyle çok iyi değilim buildimde hata varsa söylerseniz sevinirim :beer:

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Oynadığım en sakin en küfürsüz en zevkli oyunlardan biriydi :popcorn:

ps: ahriyle çok iyi değilim buildimde hata varsa söylerseniz sevinirim :beer:
bence hata yok.

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
60dk 216 farm op
(sırf laf atmak için :P)
aldığım killerin sayesinde buildi tamamlamıştım nerdeyse ondan farm yapmadım fazla zaten 60 dknın her anında bir atraksiyon oluyodu oyunda :D GA almıştım hatta cd girince sattım onu rayli yaptım

Takımı
Seçiniz...
Bence yeni şampiyon gelecek. Sayfanın en altında "bunu yazan X" yazıyor. İmza gibi bırakmış yani. :mrgreen:

Muhtemelen şu pool party resmindeki kolu dövmeli hatun geliyo :P bence vinin kız kardeşi olarak gelecek :P

seskes

Vi sTaNdS fOr STUPID. RuNnInG aLL oVeR ToWn WiTh SiLLy HaT LaDy,VI CoUlDnT sOlVe a CrImE iF A CrImiNaL sNuCk Up BeHiNd HeR aNd ShOt HeR iN tHe HeAd - I MeAn TuRnEd HeRsElF iN - WaIT- WhaT wAs I sAyInG? oH YeAh, VI DoEsEnT GeT It: RuLeS aRe MeAnT To Be BrOkEn, LiKe BuIlDiNgS, Or PeOpLe!!! IlL Be bAcK sOoN EnOuGh. No OnE DIE sCrEaMiNg WiThOuT ME!!!!! demiş bombalı bi hatun geliyor alnının catından diyor büyük ihtimal adc xdey

Mopneet

Bugüne kadar yaptığım en iyi farmdı herhalde. 60. dakikada 440 çok görünmüyor ama dk 45-50'den beri 440'tı o yüzden baya iyi olduğunu düşünüyorum bir Bronze oyuncusuna göre. :D

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Gambit - Fnatic ? evet arkadaşlar yorumları alayım gambit mi kazanacak Fnatic mi kazanacak büyük maç izleyin bence :D

Mopneet

Fnatic alacak tabii. :D
Ya o değilde Low'da bile donma var, bende mi sorun var yoksa herkeste böyle mi? :'(

Yukarı Alt