Advance

who the fck are youburak demiş ki:gençler nasılsınız ben mustafa renkçi
yine mi sen be arkadaş git artık geceleri rüyama giriyonBalikesirliYatiR demiş ki:Bu mesaj burak rumuzlu uyeden alinti yapildi
who the fck are youburak demiş ki:gençler nasılsınız ben mustafa renkçi
+2222Mopneet demiş ki:Burda niye donmuyor lan? Adamsın.
Edit: Tam ekran yapınca şu niye kaybolmuyor?
http://prntscr.com/1sncsc
Dat Lee kick.Florensia demiş ki:Cyanide in lee sin le ultisini gördünüz mü darien e attıgını fail fail fail :ASFa
ben sonradan farkettim tekrardaEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dat Lee kick.Florensia demiş ki:Cyanide in lee sin le ultisini gördünüz mü darien e attıgını fail fail fail :ASFa
Edit : Biri Cyanide ın ultiyi attıktan hemen sonraki yüz halini eklesin
Rakibe cok fazla vurmuyor baslarda diyorsunda, 6 levelda en cok dmg veren hero syndra bildiğim kadarıylaHeartless demiş ki:Syndra aldım birkaç oyunda keyifsizlikten dolayı feedledim elimde ısınmamıştı.Daha demin bir oyun attım karşımda brand vardı minyon kasma konusunda adamın sürekli 2 katı önünde gittim oyun team'a döndükten sonra bitti tabi kasma olayı ve çok erken döndü.Sonuç olarak range çok iyi ve gayet rahat minyon kastırıyor skilleri bile sadece minyon kasmak için yapılmış sanki ama oyunculara pek fazla damage vurmuyor başlarda ancak bir gang alacaksın yada karşındakini çok fazla rahatsızlık vereceksin ve ultiyle son dokunuşları yapacaksın.Ve team savaşlarına gelince araya kendini atmak gayet mantıksız bişeymiş onu anladım ama cd olayı geç oluyor ve normal vuruşlarda fazla vurmadığı için bazen kendini adamların arasında bulabiliyorsun ve doğal olarak eriyorsun.Yinede kullanışı zevkli bir o kadarda zor karakter.