Sıradaki maç'da zafer kimin olacak sizce ? :D
------------------------------------------
Hastayım şu lucian song'a ya :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Cyanide in lee sin le ultisini gördünüz mü darien e attıgını fail fail fail :ASFa
Dat Lee kick. makara:

Edit : Biri Cyanide ın ultiyi attıktan hemen sonraki yüz halini eklesin makara:
ben sonradan farkettim tekrarda :D

Mopneet

Biri çeyrek finali garantiledi, diğeri sonunculuğu. Eğlenceli bir maç. :D

Takımı
Besiktas
Syndra aldım birkaç oyunda keyifsizlikten dolayı feedledim elimde ısınmamıştı.Daha demin bir oyun attım karşımda brand vardı minyon kasma konusunda adamın sürekli 2 katı önünde gittim oyun team'a döndükten sonra bitti tabi kasma olayı ve çok erken döndü.Sonuç olarak range çok iyi ve gayet rahat minyon kastırıyor skilleri bile sadece minyon kasmak için yapılmış sanki ama oyunculara pek fazla damage vurmuyor başlarda ancak bir gang alacaksın yada karşındakini çok fazla rahatsızlık vereceksin ve ultiyle son dokunuşları yapacaksın.Ve team savaşlarına gelince araya kendini atmak gayet mantıksız bişeymiş onu anladım ama cd olayı geç oluyor ve normal vuruşlarda fazla vurmadığı için bazen kendini adamların arasında bulabiliyorsun ve doğal olarak eriyorsun.Yinede kullanışı zevkli bir o kadarda zor karakter.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Syndra aldım birkaç oyunda keyifsizlikten dolayı feedledim elimde ısınmamıştı.Daha demin bir oyun attım karşımda brand vardı minyon kasma konusunda adamın sürekli 2 katı önünde gittim oyun team'a döndükten sonra bitti tabi kasma olayı ve çok erken döndü.Sonuç olarak range çok iyi ve gayet rahat minyon kastırıyor skilleri bile sadece minyon kasmak için yapılmış sanki ama oyunculara pek fazla damage vurmuyor başlarda ancak bir gang alacaksın yada karşındakini çok fazla rahatsızlık vereceksin ve ultiyle son dokunuşları yapacaksın.Ve team savaşlarına gelince araya kendini atmak gayet mantıksız bişeymiş onu anladım ama cd olayı geç oluyor ve normal vuruşlarda fazla vurmadığı için bazen kendini adamların arasında bulabiliyorsun ve doğal olarak eriyorsun.Yinede kullanışı zevkli bir o kadarda zor karakter.
Rakibe cok fazla vurmuyor baslarda diyorsunda, 6 levelda en cok dmg veren hero syndra bildiğim kadarıyla

Takımı
Besiktas
@2'niz
Şimdi yalan söylemeyim adama başlarda fazla vurmadım zaten ultiyi kullanma gibi bir fırsat tam anlamıyla olmadıda olduğundada ultinin vurduğu damageyi fark ettim.Benim dediğim normal skiller içindi :D

Tahminen o max dmg olayı için topu adamın üzerine çıkarıp tutup ona atıp sonra savurup sonra üzerine bi top daha çıkarıp 5 topla ulti atmayla oluyor ki bu baya zor bişey :P

Yukarı Alt