Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
@maddy
60.dk hani HIÇLIK DEGNEGI? l2p plsss

@mopneet
Dfg oriannaya çok sacma. Kendi rangeini kendin counterliyosun. Rylai oneririm
1600 para vardı bir ara, needlessly large rod'u almışım rabadon + zhonya varken, sonradan baktım satmıyım şimdi dedim 120 ap 120 ap'dir dedim. :D

Uzun bir aradan sonra sıfırdan başladım oyuna, bu free şampiyonlardan Aatrox'u çok sevdim. Resmen onunla oynarken takım hiç yenilmediğimiz gibi min. 16 kille ve hiç ölmeden (her oyunda) tamamladım. Lol açıldığı zaman başlamıştım oyuna fazla durmadım şimdi geri döndüm sahalara, sizden ricam Aatrox benzeri gerçekten sağlam şampiyonlar var mı? Varsa nelerdir?
- Eu nordic, Noilehtce

TR de şuan online var mı bir oyun çevirelim de yatayım? :D

Mopneet

Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
La'l demiş ki:
Uzun bir aradan sonra sıfırdan başladım oyuna, bu free şampiyonlardan Aatrox'u çok sevdim. Resmen onunla oynarken takım hiç yenilmediğimiz gibi min. 16 kille ve hiç ölmeden (her oyunda) tamamladım. Lol açıldığı zaman başlamıştım oyuna fazla durmadım şimdi geri döndüm sahalara, sizden ricam Aatrox benzeri gerçekten sağlam şampiyonlar var mı? Varsa nelerdir?
- Eu nordic, Noilehtce
Hocam yeniden başladıysan Nordic'te napacaksın? Gel West'e ya da TR'ye git, herkes oralarda.

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Hocam yeniden başladıysan Nordic'te napacaksın? Gel West'e ya da TR'ye git, herkes oralarda.
trde biraz takıldım, nefret ettim. Oynayan ergenleri geçtim, oyunu bırakıp küfür ediyorlar birbirine takımdakiler :D eu nordicte çok samimi bir arkadaşım var onun için geçtim, oyun ortamı da gayet güzel.
ancak böyle exl olarak aramızda maç atacağımız zamanlar gelirim tabi bende. Onun dışında trde hayatta oynamı düşünmüyorum :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yanlış bilmiyosam ryze,master yi,miss fortune malphite taric zed pantheon caitlyn blitzcrank ve akali beleşlerde :)

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Jayce hakkında ne düşünüyorsunuz gençler ?
topta çok güzel oluyor hem uzaktan iyi dürtüyor hem çekiç formuna geçince güzel dmg veriyor

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Kha ne zaman indirime girer fikri olan var mı ? :(
Milli şampiyonumuz olduğu için ayda bir girer indirime :/

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Yukarı Alt