Takımı
Galatasaray
Bundan sonra adam akıllı picklerle bot lane'e gidersem iki olsun. Bu eloda bu şekilde maç çok daha rahat kazanılıyor ve 10 kat daha eğlenceli :D Brand adc veigar sup :D Annie deli gibi kasmıştı ama ultimle tek atıyordum supportum bir de :lol: :lol:
- Resim Silinmiş.
(arkadaşta brand olmadığı için hesap değiştik :D)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Fizze karşı tf almasındaki amacı ben anlayamadım açıkcası xpekenin neden öyle bişey yaptı ?

Biraz fazla güveniyorlardı sanırım kendilerine.Xpeke karşısında 3 oyundada Kassadin banlamadılar(2. oyunda Fnatic banladı fp olmadıkları için).Gerçi diğer lane'lerde güçlüydü.Helal olsun son oyun dağıttılar bildiğin

Takımı
Galatasaray
Maddy demiş ki:
Fizze karşı tf almasındaki amacı ben anlayamadım açıkcası xpekenin neden öyle bişey yaptı ?
Counterpick olayı diamonda kadar var cunku, ben olsam ben de pickemezdim ya tf, fizze karsi oynamayi hic sevmiyorum

NA i eze eze gelen c9 boyunun olcusunu aldi gidiyor :byes:

Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
omg njs den sonra hangi takımların maçı var ?
Bu günlük bitiyorda Gambit değil miydi black swordun rakibi?

GMB-NJS ilk maçları resmen bana kendi oynadığım oyunları hatırlattı sadece daha az kill vardı :D Çeyrek finale yakışmayan bir maç oldu bence çok uzun sürmesi bir yana iki takımda çok defansif oynadı. Umarım diğer maçlar böyle olmaz.

Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
La'l demiş ki:
GMB-NJS ilk maçları resmen bana kendi oynadığım oyunları hatırlattı sadece daha az kill vardı :D Çeyrek finale yakışmayan bir maç oldu bence çok uzun sürmesi bir yana iki takımda çok defansif oynadı. Umarım diğer maçlar böyle olmaz.
Özgüvenleri yoktu o yüzden defansif oynadılar birazda korku rahat hareket edemediler zaten görmüşsündür kardom :)

GMB' 3.el de 1 kule almak haricinde hiçbir şey yapamadı, iyi def yaptılar ama NJS'yi dizginleyemediler. NJS hak ederek kazandı.

Yukarı Alt