Gönlümden Fnatic geçiyor ama Cloud9 alır gibime geliyor.
Güldürme adamı gece geceLa'l demiş ki:Bu turnuvalarda adını tanıtmış bir Türk takımı var mı?
Bir ihtimal çıkar belki dedim amaAdvance demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Güldürme adamı gece geceLa'l demiş ki:Bu turnuvalarda adını tanıtmış bir Türk takımı var mı?
Counterpick olayı diamonda kadar var cunku, ben olsam ben de pickemezdim ya tf, fizze karsi oynamayi hic sevmiyorumMaddy demiş ki:Fizze karşı tf almasındaki amacı ben anlayamadım açıkcası xpekenin neden öyle bişey yaptı ?
Dp var işte fabfabfab penta, ve benden cok yakalanan holythoth var xdAdvance demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu günlük bitiyorda Gambit değil miydi black swordun rakibi?Florensia demiş ki:omg njs den sonra hangi takımların maçı var ?
Edit : GMBZippy demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu günlük bitiyorda Gambit değil miydi black swordun rakibi?Florensia demiş ki:GMB-NJS den sonra hangi takımların maçı var ?
Özgüvenleri yoktu o yüzden defansif oynadılar birazda korku rahat hareket edemediler zaten görmüşsündür kardom :)La'l demiş ki:GMB-NJS ilk maçları resmen bana kendi oynadığım oyunları hatırlattı sadece daha az kill vardı Çeyrek finale yakışmayan bir maç oldu bence çok uzun sürmesi bir yana iki takımda çok defansif oynadı. Umarım diğer maçlar böyle olmaz.