Slim Shady

Sanırım ilk ve son rp çekişim kha zix için.
İşin içinde para ve "ilk" varsa olay hiç bir zaman "son" olmuyorCool Angel demiş ki:Sanırım ilk ve son rp çekişim kha zix için.
Beğenmezsin eminim yegenim eskiden çok iyiydi bedavayken alıyordum fakat q skilinde oynama yapmışlar gibi nerf gelmiş sanırım az önce tekrardan denedım ama eskisi gibi vurmuyor gibi geldi banaCool Angel demiş ki:Sanırım ilk ve son rp çekişim kha zix için.
Onuda alırız kuzen nedir ki yani. Ama beleşken iki haftada sadece ilk gün kullanmıştım hoşuma gitmemişti ya.Florensia demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beğenmezsin eminim yegenim eskiden çok iyiydi bedavayken alıyordum fakat q skilinde oynama yapmışlar gibi nerf gelmiş sanırım az önce tekrardan denedım ama eskisi gibi vurmuyor gibi geldi banaCool Angel demiş ki:Sanırım ilk ve son rp çekişim kha zix için.
Rengar daha iyidir
Kha zix nerf yedi diyorsunda, rengar nerfden önce her maç pentakillFlorensia demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rengar daha iyidir
Khazixin Q su bufflandı.Florensia demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rengar daha iyidir
Gidip fighta girin 5 kisi, tryndamare fightta degilken yeniliyorsaniz /ffMopneet demiş ki:Karşı takımda durmaksızın split push yapan 7-2 tryndamere varken ne yapabilirim, biri söylesin Allah rızası için.
Bir kisi 3/4 kisiden daha hizli yaramazMopneet demiş ki:Fight bitene kadar inhibitör gidiyor.
3/4 kişi 4 kişi karşısında Turreti, 1 kişiden daha hızlı kesemezsarkolata demiş ki:Bir kisi 3/4 kisiden daha hizli yaramazMopneet demiş ki:Fight bitene kadar inhibitör gidiyor.
3/4 kişi dediğim, 4v5 fighttan arda kalanlar, kuleyi savunan biri yok yaniPikachu demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
3/4 kişi 4 kişi karşısında Turreti, 1 kişiden daha hızlı kesemezsarkolata demiş ki:Bir kisi 3/4 kisiden daha hizli yaramazMopneet demiş ki:Fight bitene kadar inhibitör gidiyor.
Ne ka güzel Fnatic op demi kardeeşLemonade demiş ki:Ailecek izliyoruz
Riot games dışında turnuvayı başka streamer yayınlayamaz diye biliyorum.Loltv'yi dene.Florensia demiş ki:Ya abi twitch tv acayip takılıyor başka site var mı izleyebileceğim türk sitesi ? yani türk sunucusu olan bizim johny falan