Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lig OPMopneet demiş ki:farm op.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Lig OPMopneet demiş ki:farm op.
- Resim Silinmiş.
Sezon 4 geldiğinde.Florensia demiş ki:Ya beyler ne zaman bu ligler sıfırlanacak ?
Yalan sezon 3 bittiğinde.Lemonade demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sezon 4 geldiğinde.Florensia demiş ki:Ya beyler ne zaman bu ligler sıfırlanacak ?
Vallaha mıLemonade demiş ki:Riven is the best
Hydra Nasus? Nice elo broMopneet demiş ki:farm op.
- Resim Silinmiş.
Plat 2-3 civarında çıkılıyor, gayette viablesarkolata demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
- Resim Silinmiş.
Renektona botrk kasan sen miydin?Pikachu demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Plat 2-3 civarında çıkılıyor, gayette viablesarkolata demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
- Resim Silinmiş.
3. qsu duvardan atlıyo kankaLemonade demiş ki:Riven 3.q ile duvardan atlama olayını bilen bi ağbi anlatabilir mi?
Godlike'a, dyrusa falan söyleyin de aptal herifler renektona botrk kassın. Spirit visage falan alıyorlar salak gibi...Advance demiş ki:@Sarkolata
http://www.lolking.net/summoner/tr/531225#history
Gördüğüm&bildiğim en iyi renekton oyuncularından bu arkadaş itemlarına bakarsan sevinirim :)
+ olarak önceki videolarda izlediğim kadarıyla ilk 2 q ilede atlıyormuş şu an denedim sadece 3.q atlıyorLemonade demiş ki:Riven 3.q ile duvardan atlama olayını bilen bi ağbi anlatabilir mi?
3.9 Patchiyle mi ne 3. zıplayışta zıplamak direk serbest oldu ve zıplayabiliyor diye skill açıklamasında yazıyor. O patchten önce Crisin zıpladığını görmüştüm ama denemiştim becerememiştim. Sanırım patchle birlikte 3.zıplamaya özel olarak geçiş direk yapılıyor,, daha bilgili bir arkadaş varsa söylesin merak ettim ben deLemonade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
+ olarak önceki videolarda izlediğim kadarıyla ilk 2 q ilede atlıyormuş şu an denedim sadece 3.q atlıyorLemonade demiş ki:Riven 3.q ile duvardan atlama olayını bilen bi ağbi anlatabilir mi?