Ağır feedledim ziggs benim oradaki.La'l demiş ki:takım feeder olunca sen tek başına ne yapsan boşa :/
Cool Angel demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ağır feedledim ziggs benim oradaki.La'l demiş ki:takım feeder olunca sen tek başına ne yapsan boşa :/
gelmişken arada tek başına rank at sinirlere çok iyi geliyor özellikle 07:00-22:00 aralarıAdvance demiş ki:Tr'ye geçiyorum beyler, üni takımı için
kendini nasıl tanıdın hemen yaCool Angel demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Farkındalık iyi bir şeyHeartless demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
kendini nasıl tanıdın hemen yaCool Angel demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne zamana kadar Yalova'dasın Ensar?Advance demiş ki:Tr'ye geçiyorum beyler, üni takımı için
Uzatmazsam veya kısaltmazsam 2017'ye kadarSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne zamana kadar Yalova'dasın Ensar?Advance demiş ki:Tr'ye geçiyorum beyler, üni takımı için
O anlamda demedim amh.Tarih olarak bayrama dönersin ne zaman döncenAdvance demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Uzatmazsam veya kısaltmazsam 2017'ye kadarSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Feeder noobCool Angel demiş ki:Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen oyle ya ergen veletler biktiriyor ivedilikle weste gecilmeli cakallarda yuksek tutyor parayi nasil olsa ergenlerden bkip gececekler diye uniyi biraz hafifletebilirsem gececem basil parayi :)tenpanter demiş ki:Abi acayip çoluk çocuk dolmuş artık durulmuyor.EU ya geçmekte çok pahalı lan :(