Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Galiba 5vs5 aynı şampiyonlar ile girenler banlacakmış böle bir şey okudum nasıl tespit ederler bilmiyorum ama dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
:D :D

Mopneet

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Rengar oynarken şu itemi alsam mı almasam mı diye düşünüyorum, hiç oynamazdım rengar bence alınmalı ama geri kalırsan kötü oluyor
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/B ... h_Necklace
Bence alma, Rengar çok ık oynadığın, her oynadığında taşıdığın bir şampiyon değil, onu item'ı alıyorsan kendine Rengar'da güveniyor olman lazım.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Ahri aldım pro ahri player varsa önerilerini alabilirim :P
Rush dfg :P

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Rengar oynarken şu itemi alsam mı almasam mı diye düşünüyorum, hiç oynamazdım rengar bence alınmalı ama geri kalırsan kötü oluyor
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/B ... h_Necklace
Bence alma, Rengar çok ık oynadığın, her oynadığında taşıdığın bir şampiyon değil, onu item'ı alıyorsan kendine Rengar'da güveniyor olman lazım.
Bunu yazdıktan sonra rengar oynadım, max stack yaptım itemi, split push yapa yapa 20dk uzattım oyunu ama bronze1 arkadaşla duo girmiştim, bilmiyorlar çok çok çok çok çok kötü orianna oynuyorlar. -.-

Takımı
Seçiniz...
Türkiye sunucusunda liglerin dağılımı.0-100 arası gözükmüyormuş.

Heartless demiş ki:
proyum diyemem ama ilk item olarak ölümateşi pençesi çıkmalısın ilk base attığında aşırı büyük sopayı alabilecek düzeyde olursan genelde oyun senin açından iyi gidiyor q ve e ye smartcast atadığın zaman combo rahat yapılıyor mana itemi kasmana gerek yok bence blue kaçırmazsan eğer, daha hiç gerekli olmadı bana tflerde ultinle pozisyon aldın mı ölmeden çıkıyorsun genelde direk sana focus yapmazlarsa veya cc yemezsen bir de lane aşamasındayken oyun karşındaki çok dürten biriyse pasifini dikkatli kullanarak base atmanı geciktirebilirsin

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Heartless demiş ki:
proyum diyemem ama ilk item olarak ölümateşi pençesi çıkmalısın ilk base attığında aşırı büyük sopayı alabilecek düzeyde olursan genelde oyun senin açından iyi gidiyor q ve e ye smartcast atadığın zaman combo rahat yapılıyor mana itemi kasmana gerek yok bence blue kaçırmazsan eğer, daha hiç gerekli olmadı bana tflerde ultinle pozisyon aldın mı ölmeden çıkıyorsun genelde direk sana focus yapmazlarsa veya cc yemezsen bir de lane aşamasındayken oyun karşındaki çok dürten biriyse pasifini dikkatli kullanarak base atmanı geciktirebilirsin
İtem konusunda kafam karışıktı mana sıkıntısı dediğin gibi fazla olmuyor abs çıkamayınca ilk gidişte parayı yayıyorum parça parça çıkıyorum damage düşük kalmasın diye smartcast olayına geçtim zaten baya alıştı elim tutturmada sorun olmuyorda işte biraz oynamak lazım karakteri hemen el alışkanlığı kazanılacak bir karakter değil

TR serverdayım gençler :D Adım maneman , ekleyinde oynayalım; çok pis feedlerlık yaparım :D

Advance

TR'ye geçemedim gitti ben de, riot tr supporttakilerin ne kadar uyuz olduklarını tekrardan hatırladım -.-"

Takımı
Besiktas
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
La'l demiş ki:
TR serverdayım gençler :D Adım maneman , ekleyinde oynayalım; çok pis feedlerlık yaparım :D
feedersan senin yerin bizim aramızda :D

nasusla 35 dk da 700 q farmı yapıp o kelimeyi burda yazamayacam ama öyle bir graves gelip maçın içine ediyorsa ben ne yapabilirim daha 700 farm ya koyuyor insana.

Yukarı Alt