kabak or portakal ?Florensia demiş ki:brand or nasus ?
Brand ' ı zaten biliyorum ip vardı bende nasusu aldım yani orada brand mı iyi nasus mu demek istemedim hangisi alayım anlamında söyledim yani opluk amaçlı sormadımCool Angel demiş ki:Mid or top lane ? xD
Sakin ol şampiyon genelde çok takıntılı olduğun zaman LoL'üde kötü oynarsın.Heartless demiş ki:Derecelide bugün feedledim kendimi feeder grubunda gördüm ve çok moralim bozuldu hiç bir kümeyi hak etmiyorum bronza düşcem :(
Bende böle düşünmeye başladım bazen arka arkaya 7 8 el kazanıyorum bazende 4 5 el kaybediyorum o maça nasıl moral ile girdiysem bütün maçı etkilediğini gözledim.Bulent_Amca demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sakin ol şampiyon genelde çok takıntılı olduğun zaman LoL'üde kötü oynarsın.Heartless demiş ki:Derecelide bugün feedledim kendimi feeder grubunda gördüm ve çok moralim bozuldu hiç bir kümeyi hak etmiyorum bronza düşcem :(
League of Legends bence ; Zeka(Geleceği tahmin edebilme) , kabiliyet , odaklanma ,harita hakimiyeti , zamanlama ve takım çalışması oyunudur.Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende böle düşünmeye başladım bazen arka arkaya 7 8 el kazanıyorum bazende 4 5 el kaybediyorum o maça nasıl moral ile girdiysem bütün maçı etkilediğini gözledim.Bulent_Amca demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nasıl alıyorsun onları?Cool Angel demiş ki:- Resim Silinmiş.
YEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
L O LCool Angel demiş ki:Corkide ctrl+1 komutu ile "Lima oscar lima" diyor acaba bu nedir hikayesini bilen var mı çok merak ettim nete yazdım bi lol oyuncusu çıktı adam bu kadar iyimi yani ismi bir şampiyonda geçiyor.