Graves yada baska bişey al ama Darius alma.Napacan la onuHeartless demiş ki:Dariusmu gravesmi alsam bilemedim kostümleride indirimdeyken
Gravesi rp ile alma ucuza riot graves satanlardan denk getir, ben arcade sona+riot gravesi 5 liraya almıştım birindenHeartless demiş ki:Dariusmu gravesmi alsam bilemedim kostümleride indirimdeyken
ne bilim darius teq atıyor knkZippy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Graves yada baska bişey al ama Darius alma.Napacan la onuHeartless demiş ki:Dariusmu gravesmi alsam bilemedim kostümleride indirimdeyken
Şu an soğuttun beni mafya graves bi ara bişeyle veriliyordu saçma gibi gidip ona rp vermeyimMaddy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gravesi rp ile alma ucuza riot graves satanlardan denk getir, ben arcade sona+riot gravesi 5 liraya almıştım birindenHeartless demiş ki:Dariusmu gravesmi alsam bilemedim kostümleride indirimdeyken
o ayakkabının esas amacı tenacity vermesi.Heartless demiş ki:Karşıda ap vuran yok ayakkabı hatalı olmuş tek yanlız o gang plank ne öyle master'da tam nooblar