Takımı
Besiktas
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Graves'in skill'lerinde ap vuran var mıydı hatırlayamadım tam ama her ne kadar artık bütün adc'lere yapılabiliyor olsa da üçlü kuvvet yerine koruyucu melek almanı tavsiye ederim.
sis bombası büyü hasarı vuruyor az bişeyde olsa koruyucu melek graveste pek iş yapmaz gibi öldükten sonra doğduğunda ortalığı estirecek karakter değil sanki :D

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Graves'in skill'lerinde ap vuran var mıydı hatırlayamadım tam ama her ne kadar artık bütün adc'lere yapılabiliyor olsa da üçlü kuvvet yerine koruyucu melek almanı tavsiye ederim.
sis bombası büyü hasarı vuruyor az bişeyde olsa koruyucu melek graveste pek iş yapmaz gibi öldükten sonra doğduğunda ortalığı estirecek karakter değil sanki :D
Bende öyle düşünüyorum kardeşim :D

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Sezon bitiyor diye bence neden derseniz bu kurdeleyi hakkedenler tespit edilmiştir diye düşünüyorum zaten yeşilleri şuana kadar ban almayıp aşırı report edilmeyenlere verilmiş honordan dolayı değilmiş bende de yeşil var. :mrgreen:
Güzel sıkmışsın ama olmamış.
Kesin birşey dememiş. Bence diye düşüncesini eklemiş,bu bilgi doğru olabilir de olmayadabilir de o oraya bildiğini yazmış eğer yanlışı varsa doğrusunu yazarak ona yardımcı olabilirsin iyi forumlar :)

3'lü almanın ap ile pek alakası yok.Pasifleri çok iyi ama yinede çok fazla skill kullanan bi karakter olmadığından 3'lü graves'de pek iş görmez.
GA ise alınacak konuma gelindiyse alınmalı bence.Tabi aşırı derecede eziyorsanız almayabilirsin

Advance

Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Sezon bitiyor diye bence neden derseniz bu kurdeleyi hakkedenler tespit edilmiştir diye düşünüyorum zaten yeşilleri şuana kadar ban almayıp aşırı report edilmeyenlere verilmiş honordan dolayı değilmiş bende de yeşil var. :mrgreen:
Güzel sıkmışsın ama olmamış.
Kesin birşey dememiş. Bence diye düşüncesini eklemiş,bu bilgi doğru olabilir de olmayadabilir de o oraya bildiğini yazmış eğer yanlışı varsa doğrusunu yazarak ona yardımcı olabilirsin iyi forumlar :)
Kötüleme anlamında demek istemedim zaten gerçekten mantıklı sallamış yani makara:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Düşünün bende bile kurdele var daha yeni sayılırım boşverin :P

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Düşünün bende bile kurdele var daha yeni sayılırım boşverin :P

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Avatarındaki kız merdiven yutmuş :headbang:

Takımı
Besiktas
Adamlar altın oynuyor ben gümüş 5'ten bronza düşermiyim diye düşünüyorum.Öyle bir durum varmı gümüşten Bronza inme durumu ?

Takımı
Galatasaray
inaktiflikten düşersin sadece lig olarak ama 0 puanda çok maç kaybedersen mmrın çok düşer ve bronzlarla oynarsın yani benim için aynı şey.

Takımı
Galatasaray
4. oyun
- Resim Silinmiş.

--speşıl--

bu da benim ezik

- Resim Silinmiş.

Takımı
Galatasaray
EUW, EUNE, NA, TR, OCE farketmez. Riot seri maçlarında özellikle lowları bulup sana veriyor. Bu **************************ları da yayın izleyip ordakileri yapmaya çalışıyorlar. Allah belalarını versin emi
- Resim Silinmiş.

Beyler Arcade Hecarim veya Blitz kodu arıyorum birtürlü bulamadım . Saçma olacak ama var mı fazlalığı olan ? :D

Bende yillardir ariyorum ama..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Yukarı Alt