Tebrikler hacı ben penta atamadım dahaMopneet demiş ki:Tebrik edenlere teşekkürler.
O zaman işin zevki kalmaz qnq ya graves alayım diyorum kostümü çok hoşuma gidiyorWax Whine demiş ki:@Heartless Darius aldm qnq baqtm q yap r yap teq atıo
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Darius'un karşısına kennen ile geçtiğimde ezildiğimi hatırlamıyorum yakın temaslarda iyi ama karşısında range sahibi biri varsa kötü oluyor temo ile bile darius'un karşısında çok rahat oynarsın :)Wax Whine demiş ki:Darius solo topta gang gelinmezse hakikaten op oluyor. Karşına kim gelirse gelsin w ile yavaşlatıyor kaçanı çekiyor falan. Graves de almayı düşünüyorum ama başta linx var
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
zerk açtım geliyom sro mod onCool Angel demiş ki:
Teemo yardım istiyor top laneye gelsin herkes.
TR'de herşey mümkünZippy demiş ki:Bazı kodlarla karşılaştım çoğu serverda çalışmasına rağmen TR'de çalışmıyor.Bunun bi nedeni varmı? *** miyiz biz
Güzel sıkmışsın ama olmamış.Cool Angel demiş ki:Sezon bitiyor diye bence neden derseniz bu kurdeleyi hakkedenler tespit edilmiştir diye düşünüyorum zaten yeşilleri şuana kadar ban almayıp aşırı report edilmeyenlere verilmiş honordan dolayı değilmiş bende de yeşil var.