Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
- Resim Silinmiş.

YEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :headbang: :headbang: :headbang:
Muharrem mi söyledi :P
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
- Resim Silinmiş.

YEAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :headbang: :headbang: :headbang:
Muharrem mi söyledi :P
Yok bro ben twitterde 1 ay önceden aradım twiterden düşüremeyince bıraktım bir face grubundan kaptım yani muharrem söylemedi. :thumbsup:

Takımı
Seçiniz...
Olum her şeyden bir pay çıkarmaya çalışmayın league of legends adlı bir sayfada adam paylaşmış bende aldım dürtmedim yani rastgele facebooka girdim karşıma çıktı şu huyunuzdan vazgeçin ya. Yani extra bir uğraş vermedim. :) Ayrıca sayfayı bu tip paylaşımlar yapılıyor diye değil lol video resim paylasımları için beğenmiştim extra bir dürtme uğraş yok yani iyi günler.

Takımı
Besiktas
Oyunun başında ryze ile midde biraz ezildim temoya 1-4 gidiyordum bota ganga gittim adc ölünce ordan 3 te 3 alıp çıktım sonra midde yine kontrolü ele aldım ama başta her öldüğümde dünya kadar hakaret küfür vs jungle olan lee sin ise hep temo %10 canla kaldığına gelir q tutturamadan yüzlerce başarısız olur kendi ormanına girmez kasılmaz sürekli ward alarak w çalışır adama yardıma gerek yok git dediğimde bile gitmez ben maviyi almaya giderim tek başıma adam tutar çarp atar maviyi alır ondan sonra yine bir ton küfür artık bende ağzımı açtım çok ağıra kaçan laflar sarfettim ama konuşmaya devam insanlar yüzünden düzeltiğim buildi satıp totem alarak feedledim meğer takımda 4 kişilermiş ve karşıdanda adam bularak reportladılar hiç pişman değilim ama böyle şeref yoksunu insanlar'ın bile elinde bile reportlama yetkisinin olduğunu bilmek gerçekten çok sinir bozucu birşey.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Kassadinmi oriannamı daha eğlencelidir ?
Kassadin
Kassadin en son ben 25 levelken free idi bir iki el oynamıştım pek becerememiştim tabi o zamandan şimdiye yetenekler gelişiyor ama hala kararsızım. :confused1:
Edit:Aldım ilk oyun rakıpte ıkı afk vardı birşey anlamadan bitti oyun.
Edit2: Harbiden eğlenceliymiş. :lol:

Kassadinle farm insanı kanser ediyor ama kasarsan eğer bi qnun %40 dmg koyduğunu görünce aldığın haz harika

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
İlk dereceli maçımı kaybettim ve olmayacak karakterle solo bıraktılar kendime güvenimi kaybettim :roll:

Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
İlk dereceli maçımı kaybettim ve olmayacak karakterle solo bıraktılar kendime güvenimi kaybettim :roll:

Abi her lanede oynayabilecek seviyeye gelmeden ranked atmayın apışık kalırsınız küfür yersiniz :D

Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Abi her lanede oynayabilecek seviyeye gelmeden ranked atmayın apışık kalırsınız küfür yersiniz :D
Ya bırak abi her lane oynamayı geç, midden başka yerde oynayamıyorum diyen bir sürü adam gördüm.

Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Ya bırak abi her lane oynamayı geç, midden başka yerde oynayamıyorum diyen bir sürü adam gördüm.
Ve bu adamların middede iyi oynadığı görülmemiştir :D

Düşe kalka öğreniliyo bu oyun yeri geldiğinde feedleyebiliyosun ama sinir olduğum bişey varsa bu oyunda oda main konusu.
Benim main'im solo o yüzden orada olmalıyım .s.s

Sanki profesyonel bi takımda oynuyor ve herkes onu tanıyıp lane'i ona bırakıyor. Böylelerine This is Solo Q diyip tekme atasım geliyor resmen :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Abi şöyle anlatayım. Blitz sup alacaktım dediler ki garen al iyi dedim alayım takımda kha ve aatrox vardı aatrox jung geçti kha bot ben garenle ilk kez solo top oynadım karşıda da leesin jung vardı. Bizim jungler hiç gelmedi yardıma karşımda da darius var. Güzel idare ettim başlarda 2-0 başladım. Sonra birden 2v1 paso. Yardım istiyorum gelen yok jung uğramadı hiç paso kill peşinde. oyunu en son 5-10 mu ne tamamladım. Tfye giriyoruz tankım önden açıyorum çok güzel. Benim canım yarılanıyor ve yanımdakilerin neredeyse full hp, bizimkiler mid ejder tarafına geçip base atıyorlar ve paso ölüyorum. Sonra adım feedera çıktı. Suç bende mi ki?

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Ve bu adamların middede iyi oynadığı görülmemiştir :D

Düşe kalka öğreniliyo bu oyun yeri geldiğinde feedleyebiliyosun ama sinir olduğum bişey varsa bu oyunda oda main konusu.
Benim main'im solo o yüzden orada olmalıyım .s.s

Sanki profesyonel bi takımda oynuyor ve herkes onu tanıyıp lane'i ona bırakıyor. Böylelerine This is Solo Q diyip tekme atasım geliyor resmen :D
Tamamen haklısı hiç bir oyunda girer girmez direk lane belirtmiyorum seçim ekranında neresi kalırsa geçiyorum bundan 2 ay önce 30 olduğum gibi ranked girdim lolde yaptığım en büyük hataydı sanırım şimdi sezon sıfırlandıktan sonra hiç yoktan silvera yerleşmeyi düşünüyorum.

Yukarı Alt