Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
amma totem atmışlar beBulent_Amca demiş ki:Surrender...
Sur vermiyoz diye isyan etti,Heartless demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Legacy olarak geldiği belirtilmişti onun, satışa sunulması mümkün demişlerdi zaten.mrfluu demiş ki:Zombi Brand'i satışa sunan rayotu kınıyorum :(
Ahahaha hadi beraber beraber go goCool Angel demiş ki:Support iyi olunca ben;
Support kötü olunca ben;
Pismanlik duyma sadece zevk almaya bak, ardı arkasi kesilmeyecekCool Angel demiş ki:İlk skinimi açtım ya arkadaşlar bir şey sorucam iş işten geçti ama indirme giren bir skini satın aldım onun yerine bekleyip indirime girecek bir 6300 lük şampiyon mu çekseydim benim düşüncem ip bir şekilde kasılır şampiyon alınır ama skin para vermeden alınmaz indirimde iken kaçırmamış oldum gibi düşünüyorum.
İndirim candır al al ben artık alıştım mafya graves beleşe verildiği halde çektimCool Angel demiş ki:İlk skinimi açtım ya arkadaşlar bir şey sorucam iş işten geçti ama indirme giren bir skini satın aldım onun yerine bekleyip indirime girecek bir 6300 lük şampiyon mu çekseydim benim düşüncem ip bir şekilde kasılır şampiyon alınır ama skin para vermeden alınmaz indirimde iken kaçırmamış oldum gibi düşünüyorum.
Sezon 2nin yıldızı jungler, sezon 3te useless.Relax demiş ki:maokai hakkında bilgisi olan varmı almayı düşünüyorumda.
o derecede kötü olduysa almiyim ben boşunaAdvance demiş ki:Bu mesaj Relax rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sezon 2nin yıldızı jungler, sezon 3te useless.Relax demiş ki:maokai hakkında bilgisi olan varmı almayı düşünüyorumda.
Eski splashi de güzeldi be :/Zippy demiş ki:Nocturne'ün simge ve yüklenişindeki resmi değiştirmişler çok daha kuul olmuş
- Resim Silinmiş.