Senin hesapta oyun atmak ölüm kasmak için girdiğim 3 oyunda ne support ne jungle vardı adc olunca kendi farmını yaratacaksın farm bırakma gibi bi huy yok oyunlarda ve kesinlikle haritaya totem atılmaz diye bir görüşü benimsemişler adamları bulmak için her çalıya teker teker giriyorlar.Bulent_Amca demiş ki:O değil de az önce girdiğim odada,
Kha Zix , Aatrox ve Karthus , Zed'in en kolay karakterlerden biri olduğunu idda etti.
... (Yorum yok.)
Heartless demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Senin hesapta oyun atmak ölüm kasmak için girdiğim 3 oyunda ne support ne jungle vardı adc olunca kendi farmını yaratacaksın farm bırakma gibi bi huy yok oyunlarda ve kesinlikle haritaya totem atılmaz diye bir görüşü benimsemişler adamları bulmak için her çalıya teker teker giriyorlar.Bulent_Amca demiş ki:O değil de az önce girdiğim odada,
Kha Zix , Aatrox ve Karthus , Zed'in en kolay karakterlerden biri olduğunu idda etti.
... (Yorum yok.)
oyun e skilini açarak başla oyun başı hataya düşüp ölmemek için ondan sonra sürekli q ve w vereceksin eğer w'nun pasifini güçlendirecek item çıkacaksan o skile daha fazla ağırlık ver e'yi en son geliştir çünkü adamın üstüne düşemiyebiliyorsun genelde onu kaçmak için kullansan daha iyi olur ince duvarların ordanda atlayabilirsin ama iyi ayarlaman lazım fail olupta ölmeni istemeyizCool Angel demiş ki:Fizz skill uplama sırası nedir ve herhangi bir püf noktası var mı ?
fizz'e e maxlanır.Heartless demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
oyun e skilini açarak başla oyun başı hataya düşüp ölmemek için ondan sonra sürekli q ve w vereceksin eğer w'nun pasifini güçlendirecek item çıkacaksan o skile daha fazla ağırlık ver e'yi en son geliştir çünkü adamın üstüne düşemiyebiliyorsun genelde onu kaçmak için kullansan daha iyi olur ince duvarların ordanda atlayabilirsin ama iyi ayarlaman lazım fail olupta ölmeni istemeyizCool Angel demiş ki:Fizz skill uplama sırası nedir ve herhangi bir püf noktası var mı ?
Benim tüm bildiklerim yalanmıydı ya e'yi karşıdaki adama sürekli tutturamadığın için qw olarak gidiyordum lich ve liandry'de çıkıp pure damage sahibi olunca lanede çok rahat hareket ediyorumsarkolata demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
fizz'e e maxlanır.Heartless demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
E maxlayacaksın tabi bir de soruyor musunCool Angel demiş ki:E cidden iyi gömüyor ya kararsız kaldım. o.O
Eyv.Lemonade demiş ki:Fizz icin froggen fizz full falan yaz izle youtubedan bayagi fikir sahibi olursun.
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
genellikle kastığım zamanlar uzamadan çıkıyorum liandrynin ilk ayağını tamamlıyorum hatalı belki ama başından beri öyle iştesarkolata demiş ki:@up
E yi karşıdaki adama nasıl tutturamazsın kassadin falan değilse net tutturursun ya da flash falan atmazsa... zaten e ile girilmez q ile girilir ki gerekirse e ile çıkabilesin veya skill dodgelayabilesin. E nin damage'i ve slowu ve vurulmaz olması çok op ve level atlattıkça cooldownı çok düşüyor. Fizz'de e-q-w maxlanır. Bu arada ben hiç liandry almadım fizz'e, void staff ve botun penetrationı yetiyor zaten. Bu arada lich bane ve liandry aldıktan sonra laneing phase devam nasıl ediyor oyunlar 2saat mı sürüyor o_O