O değil de az önce girdiğim odada,
Kha Zix , Aatrox ve Karthus , Zed'in en kolay karakterlerden biri olduğunu idda etti.
... (Yorum yok.)

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bulent_Amca demiş ki:
Kha Zix , Aatrox ve Karthus , Zed'in en kolay karakterlerden biri olduğunu idda etti.
... (Yorum yok.)
Senin hesapta oyun atmak ölüm kasmak için girdiğim 3 oyunda ne support ne jungle vardı adc olunca kendi farmını yaratacaksın farm bırakma gibi bi huy yok oyunlarda ve kesinlikle haritaya totem atılmaz diye bir görüşü benimsemişler adamları bulmak için her çalıya teker teker giriyorlar. :mrgreen:

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bulent_Amca demiş ki:
... (Yorum yok.)
Senin hesapta oyun atmak ölüm kasmak için girdiğim 3 oyunda ne support ne jungle vardı adc olunca kendi farmını yaratacaksın farm bırakma gibi bi huy yok oyunlarda ve kesinlikle haritaya totem atılmaz diye bir görüşü benimsemişler adamları bulmak için her çalıya teker teker giriyorlar. :mrgreen:
Badluck

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Fizz skill uplama sırası nedir ve herhangi bir püf noktası var mı ?
oyun e skilini açarak başla oyun başı hataya düşüp ölmemek için ondan sonra sürekli q ve w vereceksin eğer w'nun pasifini güçlendirecek item çıkacaksan o skile daha fazla ağırlık ver e'yi en son geliştir çünkü adamın üstüne düşemiyebiliyorsun genelde onu kaçmak için kullansan daha iyi olur ince duvarların ordanda atlayabilirsin ama iyi ayarlaman lazım fail olupta ölmeni istemeyiz :D

Takımı
Galatasaray
Heartless demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
oyun e skilini açarak başla oyun başı hataya düşüp ölmemek için ondan sonra sürekli q ve w vereceksin eğer w'nun pasifini güçlendirecek item çıkacaksan o skile daha fazla ağırlık ver e'yi en son geliştir çünkü adamın üstüne düşemiyebiliyorsun genelde onu kaçmak için kullansan daha iyi olur ince duvarların ordanda atlayabilirsin ama iyi ayarlaman lazım fail olupta ölmeni istemeyiz :D
fizz'e e maxlanır. :beer:

İlk olarak E daha sonrasında Q gitmesi daha mantıklı olur aslında. 1 lvl E'de 16sn cd varken 5 lvl'da 8 saniye

Fizz icin froggen fizz full falan yaz izle youtubedan bayagi fikir sahibi olursun.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Heartless demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
fizz'e e maxlanır. :beer:
Benim tüm bildiklerim yalanmıydı ya e'yi karşıdaki adama sürekli tutturamadığın için qw olarak gidiyordum lich ve liandry'de çıkıp pure damage sahibi olunca lanede çok rahat hareket ediyorum daral:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Fizz icin froggen fizz full falan yaz izle youtubedan bayagi fikir sahibi olursun.

Eyv. :beer:

Takımı
Seçiniz...
- Resim Silinmiş.
Şöyle bir build denedim bu arada lich bane ile başladım 2. rabadon aldım gerisi karışık.

Takımı
Galatasaray
@up
E yi karşıdaki adama nasıl tutturamazsın kassadin falan değilse net tutturursun ya da flash falan atmazsa... zaten e ile girilmez q ile girilir ki gerekirse e ile çıkabilesin veya skill dodgelayabilesin. E nin damage'i ve slowu ve vurulmaz olması çok op ve level atlattıkça cooldownı çok düşüyor. Fizz'de e-q-w maxlanır. Bu arada ben hiç liandry almadım fizz'e, void staff ve botun penetrationı yetiyor zaten. Bu arada lich bane ve liandry aldıktan sonra laneing phase devam nasıl ediyor oyunlar 2saat mı sürüyor o_O

Ben sahsen genelde w maxlarım ama karsıma swain gibi dayanıklı herolar gelirse burst le bitirmek istersem ya da q maxlıyorum gayet de iyi oluyor yüzde 80 in üstünde sanırım fizzle w/l oranım.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
@up
E yi karşıdaki adama nasıl tutturamazsın kassadin falan değilse net tutturursun ya da flash falan atmazsa... zaten e ile girilmez q ile girilir ki gerekirse e ile çıkabilesin veya skill dodgelayabilesin. E nin damage'i ve slowu ve vurulmaz olması çok op ve level atlattıkça cooldownı çok düşüyor. Fizz'de e-q-w maxlanır. Bu arada ben hiç liandry almadım fizz'e, void staff ve botun penetrationı yetiyor zaten. Bu arada lich bane ve liandry aldıktan sonra laneing phase devam nasıl ediyor oyunlar 2saat mı sürüyor o_O
genellikle kastığım zamanlar uzamadan çıkıyorum liandrynin ilk ayağını tamamlıyorum hatalı belki ama başından beri öyle işte

Takımı
Galatasaray
vay be herkes fizz ustası olmuş, kusura bakmayın cahilliğim :D

Fizzde eqw sirasi o kadar onemli ki ben ultiyi son 3 levelda aciyorum

Yukarı Alt