Cool Angel demiş ki:Arka arkaya oyun kaybedince acayip soguyorum oyundan. :(
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Aksam gel oyun kazandirayim sana :)Cool Angel demiş ki:Arka arkaya oyun kaybedince acayip soguyorum oyundan. :(
Normal üyelik yerinden bölge seçerek pbe üyeliği alabiliyorsak şuan kapalı sanırım extra bir sitesi varsa bilmiyorum ama baktımda pbe bölgesini bulamadım.sarkolata demiş ki:@egoist
Çok usefulmuş kardeş
PBE uyelik alimlari suan acik sanirim redditte gordum. Kim istiyorduysa alsin
Bende kıskanıyom bende neden iki tane yok diye :( bende yeşil istiyom kırmızı şekil değilLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum
- Resim Silinmiş.
Şaka maka son bi kaç oyundur herkese sövüyordum hep takım çalışması aldım ama
Abi önüne gelene veriyorlar bunu banada geldi ama nasıl geldi niye aldım bilmiyorum ancak hiç sevinmedimLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum
- Resim Silinmiş.
Çünkü sen duygusuzzzsun kardeşHeartless demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi önüne gelene veriyorlar bunu banada geldi ama nasıl geldi niye aldım bilmiyorum ancak hiç sevinmedimLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum
- Resim Silinmiş.
Teemo fidlestk nidale master yi?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
10vs10 olsa onlarda gelirdi..Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Teemo fidlestk nidale master yi?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
wtf lux-brand?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
Brand'in nickiLemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
zombi brandmiş ama deme öylemrfluu demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Brand'in nickiLemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.