İlk bence nashor'un dişi. Daha sonra hiçlik diyorum ben.Egoist demiş ki:3 tane 4lü katliam ve 6tane 3lü katliam ile gecemi noktalıyorum :)
ilk oynadığım iki oyunda takımın boktanlığı yüzünden bozguna uğrasakta, son 2 oyunda perişan ettim
Corki ve Teemo favorilerim ama bir sorum olacak, sizce teemo ya item dizerken önce hiçlik değneği mi yoksa rabadon mu (atak kasarken kararsız kalıyorum)
Teemoya nashor güzel bir eşya ama hani işlev olarak e de var falan ama, teemoyla kaç tane aa yapabilirsin ki zaten? Çok kırılgan ve focus yedi mi biter. Eskiden ben de alırdım ama artık almıyorum. Daha doğrusu teemo oynamıyorum da neyse, bence ilk liandry ve t2 boots alabilirsin. Skillerin base damagei çok yüksek.Egoist demiş ki:3 tane 4lü katliam ve 6tane 3lü katliam ile gecemi noktalıyorum :)
ilk oynadığım iki oyunda takımın boktanlığı yüzünden bozguna uğrasakta, son 2 oyunda perişan ettim
Corki ve Teemo favorilerim ama bir sorum olacak, sizce teemo ya item dizerken önce hiçlik değneği mi yoksa rabadon mu (atak kasarken kararsız kalıyorum)
1 hafta daha gelmesinde bende para biriktirip rp çekicem alacağım bir skin var.Spartacusss demiş ki:Hala harrowing gelmedi yav
iyi dizmişsin o bot yerine büyü nufuzu veren bottan alabilirsin lvl: koreanEgoist demiş ki:- Resim Silinmiş.
Corkiye ne dizeyim
Rammus'la oyun taşıma qeyfffiiimrfluu demiş ki:Dp kız takımıyla maç atma qeyff
yazın da biri gelmişti hatırlıyor musun duoqda mıydı neydimrfluu demiş ki:Dp kız takımıyla maç atma qeyff
Sen rahat ol canım onu da yapıyorum benAutumn demiş ki:Gidin ders çalışın oğlum.
198-231Emir Eryigit demiş ki:Kha'Zix ile sıradan bir gün.