Bence fiber netle ilgili,istanbul boğazında bir gemi demir atmış fiber internet kabloları hasar görmüş onarım çalışmaları varmış ondanda olabilir diye düşünüyorumda kocaman oyun bi hostta barınmaz :D silkroadın4tane falan vardı sanırsam bundada öyle birşey vardır değil mi beyler?

Zede ilk item botrk çıksan daha iyi olur hacım, ayrıca speed botu yerine cd botu da daha kullanışlı bence

Advance

Üniversite turnuvası finallerine kaldık/Fıratın hesabıyla oynuyorum isteyen takip edebilir yarın saat 20:00da final maçları :P

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Üniversite turnuvası finallerine kaldık/Fıratın hesabıyla oynuyorum isteyen takip edebilir yarın saat 20:00da final maçları :P
Takımındakilerin nickleri yazsana nedense merak ettim. summer6:

Advance

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Takımındakilerin nickleri yazsana nedense merak ettim. summer6:
Top:Andelo
Jungle:Baboy
Mid:CN WinchestERO
Adc:XRugzet1
Support:frityus

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Zede ilk item botrk çıksan daha iyi olur hacım, ayrıca speed botu yerine cd botu da daha kullanışlı bence
Ben speed botunu kaçanları yakalamak için alıyordum ama denerim bundan sonra (:

Takımı
Besiktas
kaçan adam dönüp bi haras atsa aldığın hız tamamen gidecek zaten zed'e çok bişey kazandırmıyor %15 bekleme süresi azalınca kovalarken gölgende erken gelir öyle kesersin.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
kaçan adam dönüp bi haras atsa aldığın hız tamamen gidecek zaten zed'e çok bişey kazandırmıyor %15 bekleme süresi azalınca kovalarken gölgende erken gelir öyle kesersin.
qnq benim gibi amelenin üstüne ne geliyorsunki :D

Oyunu öğreniyoruz daha bakma sen çok iş yaptığıma hepsi yetenek . :santa:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj AlphaFusion rumuzlu uyeden alinti yapildi
AlphaFusion demiş ki:
Heartless demiş ki:
qnq benim gibi amelenin üstüne ne geliyorsunki :D

Oyunu öğreniyoruz daha bakma sen çok iş yaptığıma hepsi yetenek . :santa:

Biz amele değiliz biz feederiz bi kere :D

Düzeldi mi? Düzeldiyse geleyim bikaç el :D

Takımı
Besiktas
karşıda 3 adc var 2 ap var annie ashe jinx bota geliyor haras yemekten nefes alamıyoruz adamlarda jungle yok vayne soloda bizim takımın bot ile alakası yok sonra report diyorlar ulan lux'u almışsın support olmak dışında herşeye benziyorsun ama hala laf ediyorsun bıraktım botu jungle girip farm yapmaya çalıştım çünki botta mümkün değil arada zor bela kill aldım ks attın farmımı kestin muhabbeti dönüyor aralarından biri farm yapmayı bilse haksızlığımı kabul edecem öyle bir durum yok.Ama hala yorum yapabilecek kapasitedeler ne biçim bir kafa yapıları var anlayamıyorum son zamanlarda keyif almadan ve miğdem bulanarak oynadığım oyunlardan birisi oldu.

Takımı
Galatasaray
Varusa botrk dene kanka iyidir ya da q atma buildi yap btden sonra last whisper al sadece q at :D (Bot lanedeki tradelerde stacklemeden skill atmamaya bak!!)

Heartless demiş ki:
karşıda 3 adc var 2 ap var annie ashe jinx bota geliyor haras yemekten nefes alamıyoruz adamlarda jungle yok vayne soloda bizim takımın bot ile alakası yok sonra report diyorlar ulan lux'u almışsın support olmak dışında herşeye benziyorsun ama hala laf ediyorsun bıraktım botu jungle girip farm yapmaya çalıştım çünki botta mümkün değil arada zor bela kill aldım ks attın farmımı kestin muhabbeti dönüyor aralarından biri farm yapmayı bilse haksızlığımı kabul edecem öyle bir durum yok.Ama hala yorum yapabilecek kapasitedeler ne biçim bir kafa yapıları var anlayamıyorum son zamanlarda keyif almadan ve miğdem bulanarak oynadığım oyunlardan birisi oldu.
varus report

Yukarı Alt