11 Kasım'a ertelendi.lSore demiş ki:sezon 31 ekimde bitiyordu ?, halowing patch mi yoksa sezon patchi dahil mi ?
Tebrikler güle güle harca.Advance demiş ki:Üni turnuvası şampiyonu olduk bu arada.3400küsür rp kazanmışız kişi başı, fıratın hesaba gidiyor oradan alırım artık
Hayir onun analizi var bak stackleyemezsen bile bir yerden sonra lvl basina verdigi +2ad ile kara geciriyorMaddy demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
bir arkadaşım stackleyemezsen boşa gidiyor dedi o yüzden rengarı öğrenene kadar almayı düşünmüyorum o itemi, 3q dediğin olay alttaki barı doldurup bi kez q atıp sonrasında cd olmadan bi kez daha atıp ardından 3.yü atmak sanırım 3.yü nasıl atıcaz ? bi de hydra ve botrk iyi mi gidiyor anlamadımsarkolata demiş ki:++++++ bestMaddy demiş ki:Rengara hydra ve botrk nasıl gider ?
varsa build önerileriniz söyleyin pls
Bir de rengarın itemini al muhakkak. He bir de 3q yapmayı öğren oyle oyna %200 daha zevkli
kanki bi cadida bana sal lensarkolata demiş ki:Ensarcim tebrik ediyorum bir mystery giftini aliriz artik xd
Harrowing geldi artik2 sadece nidalee oynarken goruceksiniz
Bana gore khazixe alinmasi gereken baska seyler var hydra yerine ama ben khazix beceremiyom zaten belki de guzeldir hydra. Kanasusamis alip 30ad fazladan stacklemek daha mantikli... hydra push itemi surekli lane ittiriceksen alCool Angel demiş ki:Arkadaşlar kha ya vahşi hydra alınır mı ? Normalde ben hiç satın almıyorum alex ich in yayınında gördüm ilginç geldi.
Kopegin olsun be salmam milSore demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
kanki bi cadida bana sal lensarkolata demiş ki:Ensarcim tebrik ediyorum bir mystery giftini aliriz artik xd
Bende acayip istiyordum o skini lakin oyun içi görünümü görünce o kadar çekici olmadığını gördüm ya. :/lSore demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
1820Spartacusss demiş ki:zombie brand kaç rp arkadaşlar bilgisi olan var mı?
975Spartacusss demiş ki:Cadı nidalee ne kadar peki
975Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:Cadı nidalee ne kadar peki