Biraz paraya kıyıp Vodafone 3G almak gerekiyor aslında...Lemonade demiş ki:bir de beni dusunun yurttan giriyorum :(
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
800le çekmeme rağmen patch uzun sürdü. Boyut yüksek birazHatcheteR demiş ki:Bu ne biçim launcher kardeşim, 700-950 KBps arası ile yüklemesi gereken patch'i 20-150 KBps arası yüklüyor, Manuel patch'i yok mudur bunun ?
Üstelik her hafta bu çilemi çekilir zaten kısıtlı oynayabilirim.
Gecen sene aldim, isininca makina baglanti kopuyor. O kadar domalip (afedersiniz) saglikli hizmet alamamak insanin canını sıkıyor.AlphaFusion demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Biraz paraya kıyıp Vodafone 3G almak gerekiyor aslında...Lemonade demiş ki:bir de beni dusunun yurttan giriyorum :(
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Westte rp pahali sryyyyyAdvance demiş ki:Westte hediye atan yok mu? :(
Adamın kankası skin atar benim kankam bana beşşyüz var mı diye sorar adalet ?lSore demiş ki:@sarkolata http://prntscr.com/20qgh7 kankimden güzel hediye :*
Yükleme ekranındaki o resimHeartless demiş ki:Abi sivir'i berbat etmişler ya
Sahip olduğun şampiyonlar arasından birine skin çıkıyor.Cool Angel demiş ki:Bu hediye kutularından skin çıkıyormuş peki bizde şampiyon yoksa şampiyon + skin mi çıkıyor yoksa sadece bizde olam şampiyonlar arasında bir skin mi çıkıyor ?