Takımı
Seçiniz...
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Ben arkadasa hediye actim, 1350lik xerath skini cikti. Arkadas bana acti big bad warwick cikti -.-
Bir kere daha yaptik arkadasa nunu skini 520lik bana justicar aatrox xd
(RIOT BENIM ACIGIMI BULMUS HARIKA BIR SEY BU KUMAR LAN :D)

Doma$no

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Ben arkadasa hediye actim, 1350lik xerath skini cikti. Arkadas bana acti big bad warwick cikti -.-
Bir kere daha yaptik arkadasa nunu skini 520lik bana justicar aatrox xd
(RIOT BENIM ACIGIMI BULMUS HARIKA BIR SEY BU KUMAR LAN :D)
magic pop gibi bişey xDe

Takımı
Galatasaray
Nervous demiş ki:
@sarkolata
reworkten sonraki halini oynadıysan fikirlerin değişecektir eminim . :D
Yine de dmg vermek icin turretlara bagli.. konsepti useless direk dongerin :D

Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
nasusla ilk defa 478 q stackladım farkını anladım harbiden :D
Ancak 400 den sonra farki ortaya cikiyor ama benim gibi 891 farm yapip kaybetmek de var nokblar sagiksun benim yanmda hic tf ye girmeyilp solo vs 5 seviyorlardi.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Nasus almıştım bundan 3-5 gün önce ama yanında sup olmadan bir halta yaramıyor (şahsi düşüncem) tr de yaptığım maçlarda da öyle ahım şahım sen benim supum olur musun diyince hee olur diyo supluktan bir haber :(

AD ve AP kavramını bilmeyen, veigar'a karşı Büyü direnci yerine Zırh dizen supplar mevcut :(

Yok mu şöyle güzelce bana nasus keyfi yaşatacak sup :) aynısını bende ona yapıcam :)

Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Nasus almıştım bundan 3-5 gün önce ama yanında sup olmadan bir halta yaramıyor (şahsi düşüncem) tr de yaptığım maçlarda da öyle ahım şahım sen benim supum olur musun diyince hee olur diyo supluktan bir haber :(

AD ve AP kavramını bilmeyen, veigar'a karşı Büyü direnci yerine Zırh dizen supplar mevcut :(

Yok mu şöyle güzelce bana nasus keyfi yaşatacak sup :) aynısını bende ona yapıcam :)
Nasus solo karakteri dostum yanına sup gitmez :) Sup taşıyıcı karakterlerin yanına olur dereceli atmaya başladığında pozisyonlar hakkında fikirlerin değişecek eminim :D .

Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:

ahahahaha makara:

Kanka al nasus git solo farm yap boyuna oluyor q la son vurus yapcan bea qnq zor değil muradım muradına erersin yapınca. :mrgreen:

Yukarı Alt