Kutular 490 13 Kasım son tarihAlphaFusion demiş ki:Daha ne kadar sürer bu event ve kutular kaç rp?
Çok mutluyum.Cool Angel demiş ki:Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adamın kankası skin atar benim kankam bana beşşyüz var mı diye sorar adalet ?lSore demiş ki:@sarkolata http://prntscr.com/20qgh7 kankimden güzel hediye :*
magic pop gibi bişey xDesarkolata demiş ki:Ben arkadasa hediye actim, 1350lik xerath skini cikti. Arkadas bana acti big bad warwick cikti -.-
Bir kere daha yaptik arkadasa nunu skini 520lik bana justicar aatrox xd
(RIOT BENIM ACIGIMI BULMUS HARIKA BIR SEY BU KUMAR LAN )
Bu oyunun ennn işe yaramayan herosu olabilir reworkle biraz güçlenmiş sanirim amaWax Whine demiş ki:Heimerdinger ne kadar güzel bir heroymuş.
Yine de dmg vermek icin turretlara bagli.. konsepti useless direk dongerinNervous demiş ki:@sarkolata
reworkten sonraki halini oynadıysan fikirlerin değişecektir eminim .
Ancak 400 den sonra farki ortaya cikiyor ama benim gibi 891 farm yapip kaybetmek de var nokblar sagiksun benim yanmda hic tf ye girmeyilp solo vs 5 seviyorlardi.Florensia demiş ki:nasusla ilk defa 478 q stackladım farkını anladım harbiden
Nasus solo karakteri dostum yanına sup gitmez :) Sup taşıyıcı karakterlerin yanına olur dereceli atmaya başladığında pozisyonlar hakkında fikirlerin değişecek eminim .Egoist demiş ki:Nasus almıştım bundan 3-5 gün önce ama yanında sup olmadan bir halta yaramıyor (şahsi düşüncem) tr de yaptığım maçlarda da öyle ahım şahım sen benim supum olur musun diyince hee olur diyo supluktan bir haber :(
AD ve AP kavramını bilmeyen, veigar'a karşı Büyü direnci yerine Zırh dizen supplar mevcut :(
Yok mu şöyle güzelce bana nasus keyfi yaşatacak sup :) aynısını bende ona yapıcam :)
ahahahahaEgoist demiş ki:Nasus almıştım bundan 3-5 gün önce ama yanında sup olmadan bir halta yaramıyor (şahsi düşüncem) tr de yaptığım maçlarda da öyle ahım şahım sen benim supum olur musun diyince hee olur diyo supluktan bir haber :(
AD ve AP kavramını bilmeyen, veigar'a karşı Büyü direnci yerine Zırh dizen supplar mevcut :(
Yok mu şöyle güzelce bana nasus keyfi yaşatacak sup :) aynısını bende ona yapıcam :)