Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:
Nasus almıştım bundan 3-5 gün önce ama yanında sup olmadan bir halta yaramıyor (şahsi düşüncem) tr de yaptığım maçlarda da öyle ahım şahım sen benim supum olur musun diyince hee olur diyo supluktan bir haber :(

AD ve AP kavramını bilmeyen, veigar'a karşı Büyü direnci yerine Zırh dizen supplar mevcut :(

Yok mu şöyle güzelce bana nasus keyfi yaşatacak sup :) aynısını bende ona yapıcam :)
Tavsiyem bol bol stream izlemen :)

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Siz benim karsimda nasus oynasaniz stack yapamazsiniz turkiye serverindaki salaklar sirf counterpick diye riven alip agresif oynamiyorlar lanei pushlayip kuleyi aliyorlar nasus da free farm yapiyor. Nasus karsisinda farm yaptirmayacak bir karakter varsa bir halta yaramaz... iyi bir oyunda da farm yaptirmazlar zaten. Jungle nasus oynayin, 4 saniye falan stun var 6lvl solo drake falan daha iyi

Takımı
Besiktas
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
normal bi nasus 20. dakikaya kadar zaten 300 400 arasi bi stack yapar :d
benim o zaman kendimi vurmam lazım :mrgreen:

Doma$no

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Aynen Magic Pop. :D (pahalısı)
Magic popta bişey çıkmama ihtimali var qnq bunda en azından banko skin geliyor ve 490rp ye 975 ve üstü geliyor yani :D

Nasusa farm yaptırmayacak az hero var çok çok iyi oynadığını varsayarsak(karşıma gold 1 renekton gelmişti ve cok cok zor farm yapıyordum.),vladimir zaten her q farmına karsılık bir q atıyor,kennen zorlayabilir bi nebze,rivenlar bana işlemiyor :D, dari de sıkıntı oluyor biraz ama alısınca q ları falan tınlamıyorsunuz :D Benim rekorum 891 farm 37 dk da ama hiçbir fighta,yardıma,tf ye girmemiştim dk 25 e kadar falan.Üçlü kasıp blue alıp(mid zeddi), 3 sn de bir q kastım hiç kaçırmadan.Min 500 farm yapıyorum 35 dk da falan.500 farm yapan pek nasus görmedim 35 dk da vardır mutlaka ama otralama 400 500 farmı olur diye düşünüyorum adam akıllı tf ye yardıma falan giden bir nasusun.Karsı nasus alırsa da vlad alın rahatınıza bakın ne gang yersiniz dogru dürüst ne ölürsünüz adam da farm yapamaz.

Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
Autumn demiş ki:
Özlüyorum lan :(
Neyse test çözeyim bari..

Aynen, bir yıl oyundan kopmak bir şey kaybettirmez sana, ama BU yıl oyundan kopamamak çok şey kaybettirir. :)

Takımı
Besiktas
Dehşet şovalyesi garen çıktı ne vardı bi ahri bi kha'zix bi ışık oku varus çıkaydı :(

Takımı
Galatasaray
Triptonic demiş ki:
Nasusa farm yaptırmayacak az hero var çok çok iyi oynadığını varsayarsak(karşıma gold 1 renekton gelmişti ve cok cok zor farm yapıyordum.),vladimir zaten her q farmına karsılık bir q atıyor,kennen zorlayabilir bi nebze,rivenlar bana işlemiyor :D, dari de sıkıntı oluyor biraz ama alısınca q ları falan tınlamıyorsunuz :D Benim rekorum 891 farm 37 dk da ama hiçbir fighta,yardıma,tf ye girmemiştim dk 25 e kadar falan.Üçlü kasıp blue alıp(mid zeddi), 3 sn de bir q kastım hiç kaçırmadan.Min 500 farm yapıyorum 35 dk da falan.500 farm yapan pek nasus görmedim 35 dk da vardır mutlaka ama otralama 400 500 farmı olur diye düşünüyorum adam akıllı tf ye yardıma falan giden bir nasusun.Karsı nasus alırsa da vlad alın rahatınıza bakın ne gang yersiniz dogru dürüst ne ölürsünüz adam da farm yapamaz.
O rivenlar çok kötu cunku lolcounter.comdan bakip aa bu hero bende var deyip aliyorlar :((

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Ben gelmemisim karsina 8)

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
uu [horny21 [horny21 [horny21

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt