Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Emir Eryigit rumuzlu uyeden alinti yapildi
Emir Eryigit demiş ki:
Kha'Zix ile sıradan bir gün.

198-231

makara:
Lose olayı tamamen kişisel bir olay değil dikkatinizi çekerim. Bu oyun takım oyunu takımlardan yana sıkıntım oluyor maalesef doğru dürüst bir takım gelince de skor aynen olduğu gibi çoğunlukla :) win lose ratesi çok büyütülecek bir olay değil bence. Hepimiz zamanın da amatördük ve bulunduğumuz takımların azizliğine uğrayabiliriz :) Yavaş yavaş win yükseldikçe çıkıcaz bu cehennemden inşallah.

İhtiyaç duymamak değil de early de fazla kill alınca biraz dağılıyor farm. Bir de takım da anlaşmazlık vardı jungle gibi bir oraya bir buraya gittim :)

Nexus dan çevirdim maçı triple atarak yoksa kaybediyorduk :)

Takımı
Seçiniz...
- Resim Silinmiş.
Şampiyonluk aşamasına bakıyordum dikkatimi çekti 1. sıraya geçmiş profiline bakayım dedim dp naru diye arattım profili açıldı ama nedense nicki yukarıda farklı yazıyor o.O

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar belirli zamanlarda kha zixin düşman minyon veya şampiyonların altında işaretler çıkıyor bunlar nedir ne anlama gelir ? Bknz:

2. resimde rengarın etrafındaki çizgiler kha nın ekranından gözüküyor bende kha oynadım fakat max 20 el atmışımdır hala öğrenmedim.

Advance

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Arkadaşlar belirli zamanlarda kha zixin düşman minyon veya şampiyonların altında işaretler çıkıyor bunlar nedir ne anlama gelir ? Bknz:

2. resimde rengarın etrafındaki çizgiler kha nın ekranından gözüküyor bende kha oynadım fakat max 20 el atmışımdır hala öğrenmedim.
Oynadığınız championların skillerini okuyun arkadaş...
Khazixin pasifini oku...

Advance demiş ki:
Cool Angel demiş ki:

Khazixin pasifini oku...
q su değil miydi o işaret bayadır oynamıyorum khazix ama qsu diye hatırlıyorum, pasifi rakip takımdan hiç kimse görmeyince etkin olup ilk normal saldırıda ek hasar ve yavaşlatma veriyodu, yanlış olabilir belki tam hatırlayamadım eğer dediğim gibiyse o işaretler çıktığında rakibinin yakınında biri olmadığını işaret ediyordu ve o işaret varken q daha fazla vuruyordu

Takımı
Seçiniz...
Advance demiş ki:
Cool Angel demiş ki:

Khazixin pasifini oku...
Pasifinin olayını biliyordum fakat altta o işareti verdiğini bilmiyordum.

Takımı
Besiktas
aynen ''Q'' skillinde olan birşey öyle olduğunda ek büyü hasarı ve yavaşlatma veriyor 3 lü kuvveti sona doğru kasmakta zaten onun için diye biliyorum

Takımı
Galatasaray
Heartless demiş ki:
aynen ''Q'' skillinde olan birşey öyle olduğunda ek büyü hasarı ve yavaşlatma veriyor 3 lü kuvveti sona doğru kasmakta zaten onun için diye biliyorum
Hayır o pasifi. Rakip takımdan kimseye görünmeyince unseen threat kazanırsın ilk vuruşunda fazladan dmg ve slow verir. O yüzden ulti q aa ulti q aa yapabilirsin.
Adamların altında işaret çikmasi da isaret cikan minyon yada kişinin yaninda hiç kendi takim arkadaşi yok ise isaret cikar q fazla vurur. Yani sürüden ayrilan koyunu khazix kapiyor :D

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Heartless demiş ki:
Hayır o pasifi. Rakip takımdan kimseye görünmeyince unseen threat kazanırsın ilk vuruşunda fazladan dmg ve slow verir. O yüzden ulti q aa ulti q aa yapabilirsin.
Adamların altında işaret çikmasi da isaret cikan minyon yada kişinin yaninda hiç kendi takim arkadaşi yok ise isaret cikar q fazla vurur. Yani sürüden ayrilan koyunu khazix kapiyor :D
Peki adam soloda diyelim yanında minyonlar var çıkmaz değil mi altında işaret ? Yani minyonlarda takım arkadaşı olarak geçiyorsa çıkmaması lazım ? :confused1:

Takımı
Besiktas
Rank maça girdik kuzenle last pickteydim oyuna tuhaf bir lag girdi bi kaç kişi daha ping olduğunu söyledi seçme sırası bende olmasına rağmen seçim ekranı açılmadı ve karakterimi seçemedim bölümden attı ve boş yere lp kaybettim bunun bir şikayet etme yeri falan varmı

Mopneet

Cool Angel demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Şampiyonluk aşamasına bakıyordum dikkatimi çekti 1. sıraya geçmiş profiline bakayım dedim dp naru diye arattım profili açıldı ama nedense nicki yukarıda farklı yazıyor o.O
Naru TR'deki nickini değiştirmiş, o yüzden bir sorun olmuş öyle.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt