Donanımhaberden bulmuş olsam türkiye sunucusunda kullanılmış olurdu...Florensia demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Donanım'dan bulmuşsun yine.Advance demiş ki:Arcade hecarim & Riot Blitzcrank satıyorum bu arada tanesi 10TL(840RP) E-pin olarak.Almak isteyen pm atabilir.
tanesine 5 lira veririmAdvance demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Donanımhaberden bulmuş olsam türkiye sunucusunda kullanılmış olurdu...Florensia demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Donanım'dan bulmuşsun yine.Advance demiş ki:Arcade hecarim & Riot Blitzcrank satıyorum bu arada tanesi 10TL(840RP) E-pin olarak.Almak isteyen pm atabilir.
Polemiğe girmiyorum oradada üyeliğin olduğunu biliyorum ve geçen gün öylesine göz gezdirirken gördüm ki çekilişte sen kazanmışsın ayrıca kullanılmış bir kodu kim çekilişe sunar.Advance demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Unutmuyorum senin bana bi ara bir iki sözün vardı kardeş.Wax Whine demiş ki:Riot Graves satan varsa alabilirim hacilar
Tek kod satışı yapmıyorum zeki arkadaşım, 6 tane blitz 8 tane hecarim kodu var şuan elimde.Florensia demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Polemiğe girmiyorum oradada üyeliğin olduğunu biliyorum ve geçen gün öylesine göz gezdirirken gördüm ki çekilişte sen kazanmışsın ayrıca kullanılmış bir kodu kim çekilişe sunar.Advance demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Donanımhaberden bulmuş olsam türkiye sunucusunda kullanılmış olurdu...
Bende var qnq kaca aliyon ametist ashe de var :dWax Whine demiş ki:Riot Graves satan varsa alabilirim hacilar
Evet, karakter yoksa karakter de geliyor.Egoist demiş ki:Ensarım, karakter olmadan kodu kullanınca karakterle birlikte mi geliyor skin?
Eğer öyleyse alabilirim ^^
10TL'lik e-pin kodu attığın an kapındaLeft Behind demiş ki:Bende Blitz istiyorum :)
Qnq kaça salarsın gravesi sensarkolata demiş ki:Bende var qnq kaca aliyon ametist ashe de var :dWax Whine demiş ki:Riot Graves satan varsa alabilirim hacilar