Hacı gravesi bulamadım ki benHeartless demiş ki:Şu beleşe dağıtalan karakterleri alamayıp sonra parayla satın almak gereksiz bence championship olmadıktan sonra
"Bir zamanlar" kısmı çok önemli. :)Heartless demiş ki:Çok istiyorsan yine al ama işte bir zamanlar beleş verildiğini duymak beni kararımdan direk vazgeçiriyor
Riot Graves çok çirkin be, Mafia var bende, indirimdeyken almıştım, 10 kat daha güzel.Wax Whine demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacı gravesi bulamadım ki benHeartless demiş ki:Şu beleşe dağıtalan karakterleri alamayıp sonra parayla satın almak gereksiz bence championship olmadıktan sonra
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
championship'i belirttim paxları unuttum dediğin gibi onlarda var pax sivire hastayım bende :) benim dediğim riot kostümleri içindiAdvance demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
"Bir zamanlar" kısmı çok önemli. :)Heartless demiş ki:Çok istiyorsan yine al ama işte bir zamanlar beleş verildiğini duymak beni kararımdan direk vazgeçiriyor
Bkzax tf zamanında beleşti şimdi 300$dan başlıyor ve oyundaki en rare skin
10'a salayım mı qnqcığımWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Qnq kaça salarsın gravesi sensarkolata demiş ki:Bende var qnq kaca aliyon ametist ashe de var :dWax Whine demiş ki:Riot Graves satan varsa alabilirim hacilar
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
SS alıp atsana bi ara nasıl duruyor yeni haliyle bakimNoMoreLove demiş ki:@Heartless
Pax sivir ve riot nasus var bende.
West için olanları çok önceden dağıtmıştım, tr için geçerli olanlar var şuan maleseflSore demiş ki:@Advance
Var mı west'de heval
free varsa geçip alayim XD sonra tekrar döncemAdvance demiş ki:Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
West için olanları çok önceden dağıtmıştım, tr için geçerli olanlar var şuan maleseflSore demiş ki:@Advance
Var mı west'de heval