Alıştık artık #riot.Heartless demiş ki:lanet olsun seride 2maç kazandım 3.maçı aldık nexuxu yıkar yıkmaz lol sunucu bağlantısı kesildi dedi oyuna girdim 1 dk sonra kazandığım maç görünmüyor ve lig atlamamışım ne saçma sapan bir iştir bu ya
oyun lig atlamanı kaldıramamış qnq xDééééHeartless demiş ki:lanet olsun seride 2maç kazandım 3.maçı aldık nexuxu yıkar yıkmaz lol sunucu bağlantısı kesildi dedi oyuna girdim 1 dk sonra kazandığım maç görünmüyor ve lig atlamamışım ne saçma sapan bir iştir bu ya
Kaldırmak zorunda kaldıracakMaddy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
oyun lig atlamanı kaldıramamış qnq xDééééHeartless demiş ki:lanet olsun seride 2maç kazandım 3.maçı aldık nexuxu yıkar yıkmaz lol sunucu bağlantısı kesildi dedi oyuna girdim 1 dk sonra kazandığım maç görünmüyor ve lig atlamamışım ne saçma sapan bir iştir bu ya
aslında onu orda editlemem lazımdı ama neyse jinx oyun başında çok fazla kill aldı bro amumu sağolsun epic ganklar atınca çok ezildim oyunu bide gragas değil nasus taşıdı çok fena stack yapmıştı jinxi aradan çıkaran oydu ben garene dalıyordumPhaldor demiş ki:GRAGAS JİNXİ İİ DÜŞÜRMÜŞ DEMEK Kİ GGGGG
valla haketmiştin yani azimle attın o kadar haksızlığa rağmen g5 den gold5 e gayet iyi cıktınHeartless demiş ki:Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
aslında onu orda editlemem lazımdı ama neyse jinx oyun başında çok fazla kill aldı bro amumu sağolsun epic ganklar atınca çok ezildim oyunu bide gragas değil nasus taşıdı çok fena stack yapmıştı jinxi aradan çıkaran oydu ben garene dalıyordumPhaldor demiş ki:GRAGAS JİNXİ İİ DÜŞÜRMÜŞ DEMEK Kİ GGGGG
İşte böyle oyunu bilmeyen adamlar konuşuyor, of ölcem.Advance demiş ki:Runaan hiçbir karaktere hiçbir sebeple alınmaz, gördüğüm en gereksiz eşyalardan biri -.-"
Mobildeyim, biri buraya çok cahilsin keşke ölsen capsini koyabilirse cok sevinirimAllah diyen koyun demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
İşte böyle oyunu bilmeyen adamlar konuşuyor, of ölcem.Advance demiş ki:Runaan hiçbir karaktere hiçbir sebeple alınmaz, gördüğüm en gereksiz eşyalardan biri -.-"
Allah diyen koyun demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Good Job._TAu demiş ki:Sonunda be 4. seride anca çıkabildim ilk 3 seri hep son maçtan lose...
Lol oynamayı sizden öğrenecek değiliz.sarkolata demiş ki:Mobildeyim, biri buraya çok cahilsin keşke ölsen capsini koyabilirse cok sevinirimAllah diyen koyun demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Allah diyen koyun demiş ki:Lol oynamayı sizden öğrenecek değiliz.