Takımı
Galatasaray
Allah diyen koyun demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Allah diyen koyun demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Runaan hiçbir karaktere hiçbir sebeple alınmaz, gördüğüm en gereksiz eşyalardan biri -.-"
İşte böyle oyunu bilmeyen adamlar konuşuyor, of ölcem.
Mobildeyim, biri buraya çok cahilsin keşke ölsen capsini koyabilirse cok sevinirim
Lol oynamayı sizden öğrenecek değiliz.
Runaan best item

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Çok fazla tecrübe sahibi olmamama rağmen runaanı teemo dışında kullanmadım. O da late gamede zehir etkisi çoklu gitsin de tfler daha rahat gelsin diye :D

Takımı
Galatasaray
Wax Whine demiş ki:
Çok fazla tecrübe sahibi olmamama rağmen runaanı teemo dışında kullanmadım. O da late gamede zehir etkisi çoklu gitsin de tfler daha rahat gelsin diye :D
Insanlar runaanı kime alıyor? Ad carrylere. Ad carrylere runaan neden alıyorlar? Daha seri vurabilmek için. Zaten çoğu adcde attack speed buff veren bir skill var, mf w'su, graves e'si, draven w, twitch q, jinx q, tristana q. Bunlara ek olarak crit vurmak için phantom dancer, statik shiv gibi itemlar de alınıyor. Zaten attack speedin level ile arttığını bir de atk speed botları alındığını varsayarsak runaan adlı item çok gereksiz bir itemdir.
Bilmem kaç yüz hatta bin oyun attım, bir kere aldım o itemi, o da varusun wsunu procluyor mu diye merak etmiştim stompladığımız bir oyundu.

Teemo da oynamam bilmem ama yine de teemoyla ne kadar AA yapabiliyorsun ki? Tek yiyorsun zaten. Ben nashor tooth falan kasılmasını da yanlış buluyorum artık, aynı bir mage gibi full ap ve hayvani shroom damagei için liandry gibi magic penetration eşyaları.

Severim sizleri, saygılar.

Abi dereceliden çıktım az önce, resmen kahkaha attım. 20-4 oyun sonu solo Teemo skorum ama bir baron attık ki, akıllara zarar. Baron atalım dediler, dedim bekleyin ben bi mayın döşiyim. 5 Dk. da en az 30-40 mayın döşemişimdir herhalde. Neyse biz başladık barona girmeye, adamlar geldi sonra ama daha yanımıza yaklaşamadan beşi birden öldü, penta attım sadece mayınlarla hiç ellemedik. Kahkahalara boğuldum resmen :D

Takımı
Besiktas
allah kahretsin gold'da rahatlarım diye zorladım yine aynı herşey ya

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
terenin laneti senin peşini bırakmıyor qnq xDéééééé

Takımı
Besiktas
Bu haftanın ücretsiz rotasyonu şöyle arkadaşlar;

Blitzcrank
Amumu
Shyvana
Zyra
Brand
Fiddlesticks
Jax
Jinx
Lucian
Malzahar

Takımı
Besiktas
renektonla kha'zix nexusun %15 canında can verdiler 4kişi üstümüze gelmekte idi savunamayacağımı anlayıp yola koyuldum adrenalin patlaması sonucu nexusu aldım mutlu sona ulaştım :D

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
aynı ya sorma plata kadar böyleymiş

Takımı
Seçiniz...
Okulda 49 puandan ligde 99 puandan bırakırlar.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lee Chi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lee Chi demiş ki:
arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Aslında lig bitti sayılır sıfırlanıcak ligler alan olur mu acaba yani lig extradan ücret ekler mi faturaya.

Yukarı Alt