First time annie sup. Hiç de fena değildi. Hiçbir killi çalmadım asistim de zaten 13 lane de asırı dominanttım blitz le twitch yaklastırmadım minyonlara 3-0 dı cait ben de 2 kill almıstım lane de (adam kacarken q atarak falan). Sonra takımı asırı kötü(bronz 3 4) olduğundan cait oyun gidiyor diyip midde durdu lv 10 falanken.(jungle da 2 kere ölen bir gold trynımız vardı fb veren) Sonra solo bot gittim sürekli double kill aldım blitzle twitchi beraber kesiyordum basta aldıgım killerin avantajı ve annie nin opluguyla :D Sonlarda karşı full ap olmasından böyle bir build cıktım ve 5 kişinin araya girip ult stun attım burstledigimde herkes kacıyordu benden :D

Abi deli olucam o kadar taşıdım takımı rahat yenebilecekken sur verdiler

Tauriel

Öğretiyorum
2 Normal oyunda mid oldum feedleidm sayılır 5 9 falandı.
bide solo deniyem dedim tank kastım (en başta) güzel farm yaptım sonra biraz daha ofasinf itemlere döndüm

Tauriel

Öğretiyorum
Hayırlı olsun Lol da sroya döndü.
Sıra falan veriyor ben ilk defa gördüm.

Yine jax le akarken. Adaletini riot senin üstüste 4. win gecen 19 lp verdi bunda da dedim 19 verir en az seriye cıkarız 18 verdi 99 da kaldım :S
Bot lane agır feedledi basta adam destan yazdı diyordu, ben de o ara zedi baya domine etmiştim kule aldım 2 kere zedi aldım sonra yanıma yaklasamadı zed hatta nautilius geldi gange 2 sini aldım :D Bir ara ben 15 lv ken adamlar 10 lv dı karsı :D

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
- Resim Silinmiş.

wtf
[horny21 [horny21

Ps:Büyük ihtimal support falandın adam ölünce sövdü sana ya da jung dın hiç gang atmadın hikayesi :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
özgür kankamla gece gece aqıyoruz hany
ps:sarko westemi geçtin ?

Yukarı Alt