westteydim zaten şu resetten sonra trnin rahatlığı sardı ama yine başladı kanserler westte oynuyom sakinimHeartless demiş ki:özgür kankamla gece gece aqıyoruz hany
ps:sarko westemi geçtin ?
geçen sezonki elon düşüktür hacım plat olup win lose'den 20 düşük olanlarda şuan silverda bronzdaWax Whine demiş ki:7 galibiyete bronze IV adaletine çomak sokayım riot. Silverdım liglerden önce
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
hacım baktim 6w 4 lose ama lolkingscore bile çok düşük 870 yaziyorWax Whine demiş ki:7 galibiyete bronze IV adaletine çomak sokayım riot. Silverdım liglerden önce
7'ydi yahu az önce aldım diye hatırlıyorum mağlubiyeti. Her neyse mübarek zaten düştüm düşeceğim kadar. Skor düşüklüğünün sebebi hep sup almam yanımda tanımadığım birine ve sürekli trollenmem. Elden bir şey gelmiyor Thresh'e adc kasıp oyun mu taşıyayım ki ben? Artık adc alıyorum güzel gidiyor bakalımCrusade demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
hacım baktim 6w 4 lose ama lolkingscore bile çok düşük 870 yaziyorWax Whine demiş ki:7 galibiyete bronze IV adaletine çomak sokayım riot. Silverdım liglerden önce
bende hep sup aliyorum da hooklarla oyun taşidigim cok oluyor bence euw deneyin kafanız rahat oluyor 0 küfürWax Whine demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
7'ydi yahu az önce aldım diye hatırlıyorum mağlubiyeti. Her neyse mübarek zaten düştüm düşeceğim kadar. Skor düşüklüğünün sebebi hep sup almam yanımda tanımadığım birine ve sürekli trollenmem. Elden bir şey gelmiyor Thresh'e adc kasıp oyun mu taşıyayım ki ben? Artık adc alıyorum güzel gidiyor bakalımCrusade demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
trnin platında olduğum kanseri westte silverda olmuyorumHeartless demiş ki:platta kanser oluyorsan bizim olduğumuz ne gümüşte
Ve euw silver > tr plat.sarkolata demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
trnin platında olduğum kanseri westte silverda olmuyorumHeartless demiş ki:platta kanser oluyorsan bizim olduğumuz ne gümüşte
bi heroya sardımmı bi hafta oynarım istisnasız yapicak bişey yokMaddy demiş ki:morgana hasan out thresh hasan in
cidden soruyorm sana bro bu soruyu platte iken troll ya da asırı besleyen min 0 4 falan giden oluyormuydu?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
hakediyorsun sen bunuMaddy demiş ki:khazix ile e q aa yaparak 4 kişiyi indirdim son adamı full candan 100 civarı bi cana indirdim ve cassi pentamı çaldı