Tek atıyorsa alırım.sarkolata demiş ki:Ikisi de broken top tierdalar zaten ama elise zor vi al. SALDIRI VE DARP adlı bir skilli var attığın kişiyi öldürüyor. E'sinin adı orantısız güç... sen düşün.
bence baya başarılı kanka gold 5 ayarında tam daHeartless demiş ki:beyler draven oynuyorum ilk maçlarım
1-10-2
3-22-10
1-12-11
sizce nasıl
Tamam normaldede kötü oynuyorum ama draven'ı hiç bilmiyorum mekaniklerini falan alışana kadar devamRebellen demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
bence baya başarılı kanka gold 5 ayarında tam daHeartless demiş ki:beyler draven oynuyorum ilk maçlarım
1-10-2
3-22-10
1-12-11
sizce nasıl
tabiki broPhaldor demiş ki:normal atiyosundur umaırm xd
ks atsan iyi olacakHeartless demiş ki:beyler draven oynuyorum ilk maçlarım
1-10-2
3-22-10
1-12-11
sizce nasıl
yok bro naptın ya kötü oynuyorsun demedim ki ben. Gold 5 ayarı derken gold 5 de cok kötü oynayanlar var biliyorsun onların skorlara benziyor anlamında dedim ilk oynuyorsun zatenHeartless demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tamam normaldede kötü oynuyorum ama draven'ı hiç bilmiyorum mekaniklerini falan alışana kadar devamRebellen demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
1-10-2
3-22-10
1-12-11
sizce nasıl