oyuna girme biraz daha win alırsan kesin ban yersinRebellen demiş ki:ahahaha Bu arada üstüste 12 maç kazandım elo boost gibi bişeyden ban yeme ihtimalim var mı ya da smurf diyip??
İyi oynamak da suç oldu Skorlarımdan en kötüsü 10 8 6 suan son 12 macta?
Ps:Sadece ww ve jax oynadım bu 12 maçta
ciddimisin???sarkolata demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
oyuna girme biraz daha win alırsan kesin ban yersinRebellen demiş ki:ahahaha Bu arada üstüste 12 maç kazandım elo boost gibi bişeyden ban yeme ihtimalim var mı ya da smurf diyip??
report for alçak gönüllülükRebellen demiş ki:ahahaha Bu arada üstüste 12 maç kazandım elo boost gibi bişeyden ban yeme ihtimalim var mı ya da smurf diyip??
Düşersin, rp fiyatları çok uçuk.Cool Angel demiş ki:Avrupa sunucusuna geçiş yapsam nasıl bir değişiklik olur ligimde ? Bide oyun üzerinden satın alsam rp yi aynı fiyata denk gelir tr deki ile değil mi ?
ya bro bunu ciddi ciddimi soruyorsunRebellen demiş ki:Beyler 13 oldu lütfen biri bir cevap yazsın cidden ban yiceksem kaybedeyim ilk defa bu kadar zevk aldım oyundan şimdi iyi oynadım diye mi ban yicem :SS
ticket attım booster diye 1-2 güne yersin ban hadi hayırlı olsunRebellen demiş ki:Beyler 13 oldu lütfen biri bir cevap yazsın cidden ban yiceksem kaybedeyim ilk defa bu kadar zevk aldım oyundan şimdi iyi oynadım diye mi ban yicem :SS
ne biliyim bro boost dan ban oluyor demişlerdi bana bu skorlarla bakan biri boost der önceden bu kadar iyi değildim bir anda nasıl değişti falan. Bilmiyorum hiç sistemi nasıl riotun.Heartless demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
ya bro bunu ciddi ciddimi soruyorsunRebellen demiş ki:Beyler 13 oldu lütfen biri bir cevap yazsın cidden ban yiceksem kaybedeyim ilk defa bu kadar zevk aldım oyundan şimdi iyi oynadım diye mi ban yicem :SS
banlanırsın aynısı bi arkadaşımın başına geldi ciddiyimRebellen demiş ki:Beyler 13 oldu lütfen biri bir cevap yazsın cidden ban yiceksem kaybedeyim ilk defa bu kadar zevk aldım oyundan şimdi iyi oynadım diye mi ban yicem :SS
?? Sarko da dediyse bir bildiği vardır?Lemonade demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
banlanırsın aynısı bi arkadaşımın başına geldi ciddiyimRebellen demiş ki:Beyler 13 oldu lütfen biri bir cevap yazsın cidden ban yiceksem kaybedeyim ilk defa bu kadar zevk aldım oyundan şimdi iyi oynadım diye mi ban yicem :SS
o kaç maç almış nasıl oldu?Lemonade demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
başım çok ağrıyor çok ağrıyor dedi bi yattı sabaha ölmüşRebellen demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
o kaç maç almış nasıl oldu?Lemonade demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi