Bence bir abdest al dene .dHeartless demiş ki:çok oyun kazanıyoruz ya tam girerken elektirik gitti geldiğinde açılmadı bilgisayar 1 saat uğraştım zor bela açıldı şimdi launcer'a tıklıyorum açılmıyor simge gelip yok oluyor o yetmezmiş gibi skype'ada bağlanmıyor
did you try tilting it?Heartless demiş ki:çok oyun kazanıyoruz ya tam girerken elektirik gitti geldiğinde açılmadı bilgisayar 1 saat uğraştım zor bela açıldı şimdi launcer'a tıklıyorum açılmıyor simge gelip yok oluyor o yetmezmiş gibi skype'ada bağlanmıyor
hava çok soğuk hiç lüzum yok şuanTauriel demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bence bir abdest al dene .dHeartless demiş ki:çok oyun kazanıyoruz ya tam girerken elektirik gitti geldiğinde açılmadı bilgisayar 1 saat uğraştım zor bela açıldı şimdi launcer'a tıklıyorum açılmıyor simge gelip yok oluyor o yetmezmiş gibi skype'ada bağlanmıyor
sarkolata demiş ki:nerden görüyonuz böyle 2pd falan almayi la xdd
http://www.twitch.tv/kaceytron/c/3645261 burdan görmüşlersarkolata demiş ki:nerden görüyonuz böyle 2pd falan almayi la xdd
ben rüyamda gördüm kankasarkolata demiş ki:nerden görüyonuz böyle 2pd falan almayi la xdd
Phantom Dancer.Egoist demiş ki:PD ney
(Kömür 5 olduğum için soruyorum öğretin bana )