valla benden az değilsin sen de bana da geçen blitz geldi blue ya yardım etti sözde git dedim yok sonuna kadar vurdu son vurus cekti ve caldı blueyu aptalmısın deyince ben lazımdı kanka dediHeartless demiş ki:Bu adam nasıl aynı takıma gelebilir bıraktım oyunu maviyi keserken geldi aldı 0-5 gidiyor ne saç
Tebrikler umarım tr deki gibi değildir orda gold yoksa gg sinMopneet demiş ki:
bunlardan sadece şuanki olduğumdan daha iyi desired kısmı uyuyor bana ama cidden öyle gold olduğumdan bi an önce ilk plat diyordum bi sürü plat adam gördüm ve baya kötü olanlar var bana göre şimdi diamond diyordum yakında challanger da olmam lazım diycem. Tabiki bu kadar iyi oynuyorum demiyorum ama insanın istekleri bitmiyor human always wants moreMopneet demiş ki:Okumanızı tavsiye ederim. (ingilizce)
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... addiction/
gp mainPhaldor demiş ki:
İyi bari weste gecme konusunda daha emin oldum simdi.sarkolata demiş ki:Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
gp mainPhaldor demiş ki:
westte gold 2 olma serilerindeyim, maçlar trnin plat 4 maçlarından daha zor, cidden zorlanıyorum
su fizz oyununda bildiğin ağzıma burnuma vurdu karşımdaki syndra, 10dkda 15cs falandım, 8 tanesi wraithler
bu arada vayne'e ilk defa bt aldım. teq attı.
Adam akilli oynamayi bilenlerin oldugu,goldu gold ayarinda olan ve veletlerden uzak seviyeli bir server olmasini bekliyordum.Seviyeli oldugunu biliyordum(tr ye gore) ama bazi arkadaslar oynama seviyesinin tr ile ayni oldugunu soylemislerdi.Dedimki simdi burdan plat gitsem silver olarak baslayip tekrar plat olmak uzun is diye vazgecmistim.Ama eger gold da bu ayardaysa o zaman sorun yok benim icin bekledigim gibiymis demek istedim.Phaldor demiş ki:emin olma sebebin nedir rebellen krds