AynenAutumn demiş ki:Bu yüzden west pişmanlıktır adamlar seviyeli küfür ediyo bizdekiler daha eğlenceli xD
TRde oyunları bitirdiysen TRden euw geçince 1 oyun oynatıyor sana ona göre yerleştiriyor yani senin mmrda oyuncularla oynuyorsun.Sıfırlanmıyor dereceli diye biliyorumWhatAPity demiş ki:Bir şey daha sormak istiyorum, ülke değiştirince dereceli sıfırlanıyor mu yoksa aynı mı kalıyor bulunduğumuz küme ile beraber.
Q atıosn 500 can dolduruo bence alınmalı hem bekleme süresinde azalma ve can da verio yani süper bir eşya glandal doğru bir seçimCrusade demiş ki:AP olmayan takıma ruh gömlegi cikan renekton sonra oyunu niye çevirdiler hey allahım sen bana sabır ver
- Resim Silinmiş.
Bu kadar kasmis bir adc varken randuin cikmamisken yanlis bir secim bence.sarkolata demiş ki:Q atıosn 500 can dolduruo bence alınmalı hem bekleme süresinde azalma ve can da verio yani süper bir eşya glandal doğru bir seçimCrusade demiş ki:AP olmayan takıma ruh gömlegi cikan renekton sonra oyunu niye çevirdiler hey allahım sen bana sabır ver
- Resim Silinmiş.