Takımı
Besiktas
ya bro frag gayet iyidi 0-4 gidiyordu taki bizim mid ve jungle bana gank atmaya gelene kadar geri zekalı herifler yüzünden kill aldı team fight'a giriyoruz damage vuracak bi allahın kulu yok varus yakalanıp ölüyor jax seken skillerden ölüyor treş kendi başına lane pushluyor atabilirse bir annie ulti atıyor adamlar baron aldı o halde nasıl olduda tf aldık gidiyorum kule almaya 4 dk önce ölen baronu kesmeye gidiyor 3 kişi bu nedir ya

bir de rengara yeni skin gelecekmiş sanırım bu arkadaşla birlikte

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
kassadini açık bıraktılar xd
- Resim Silinmiş.

@limonN
"ap tristana sen kaybedeceksin" - sarko ∞

Mopneet

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu vayne'e kasılan itemlerde farklılığa gidildi şimdi kim ne kasıyor? Ben şimdi 2 oyun attım botrk pd bt'den sonra koruyucu melek gibi bir sıralama izledim. Hadi doğrusunu yanlışını tartışalım.
Botrk ile bt aynı anda lamanı tavsiye etmem. Botrk'ı yerinde ve unutmadan düzgünce kullanabileceğini düşünüyorsan onu al ve w max'la, aksini düşünüyorsan q max'layıp bt al. Eşya sıralaması ise şöyle: bt/botrk > pd/shiv > last whisper > defansif eşya > ie

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
- Resim Silinmiş.

@limonN
tristana ile kassadine ezilmek te ağır mallık olsa gerek ve gameplay farkı. Asırlık çıksan daha iyi olabilirdi bence seraphla güzel gidiyor.

Takımı
Galatasaray
Rebellen demiş ki:
sarkolata demiş ki:
- Resim Silinmiş.

@limonN
tristana ile kassadine ezilmek te ağır mallık olsa gerek ve gameplay farkı. Asırlık çıksan daha iyi olabilirdi bence seraphla güzel gidiyor.
E atıp lanede kanser etti de, 6 dan sonra w sunu baitleyip baitleyip kestim. Ranked oyunda ciddi ciddi ap tristana oynayan pek akıllı değildir zaten. Bu arada karşımdaki çok burstlediği + dmg over time verdiği için seraphı tamamladım kalkanı çok yararlı oluyor. Sonra bu lich bane falan aldıktan sonra baktim yine vuruyor abbysal aldım, inanılmaz oldu, hem biraz daha tanky olup tek atmaya başladım tristanaya. Böyle bir durumda rod + seraph pek olmaz çünkü tear zaten dmgını geciktiren bir item ama almak zorundasın hadi neyse - bir de rod kassam dk 25e kadar 0 dmg olurum ki farm da yapamıyordum olmaz yani. Rod + seraph güzel bir build değil çunku belirli bir vakte kadar efektif olamıyorsun. Ya rod ya seraph biri seçilmeli

sarkolata demiş ki:
Rebellen demiş ki:
sarkolata demiş ki:
- Resim Silinmiş.

@limonN
E atıp lanede kanser etti de, 6 dan sonra w sunu baitleyip baitleyip kestim. Ranked oyunda ciddi ciddi ap tristana oynayan pek akıllı değildir zaten. Bu arada karşımdaki çok burstlediği + dmg over time verdiği için seraphı tamamladım kalkanı çok yararlı oluyor. Sonra bu lich bane falan aldıktan sonra baktim yine vuruyor abbysal aldım, inanılmaz oldu, hem biraz daha tanky olup tek atmaya başladım tristanaya. Böyle bir durumda rod + seraph pek olmaz çünkü tear zaten dmgını geciktiren bir item ama almak zorundasın hadi neyse - bir de rod kassam dk 25e kadar 0 dmg olurum ki farm da yapamıyordum olmaz yani. Rod + seraph güzel bir build değil çunku belirli bir vakte kadar efektif olamıyorsun. Ya rod ya seraph biri seçilmeli
şimdi aynen öyle 6 ya kadar kanser orası normal zaten.Ama tristananın en büyük hatası w bosa kullanması ve özellikle ilk item deathfire almaması büyü direnci nedir ya ilk item trist bu aldı aldı alamadı başka bişeyi alıyor combosunda bitiremezse. Ayrıca kassa hakkında dediğin tamamen doğru rod+seraph yapınca dk 20 ye kadar baya zayıf oluyor kassa ama late de ölümcül oluyor.Trist olduğu için seçimin doğru hak verdim burda. Tristin deahfire cıkınca tek yapması gerek lane e gelir gelmez sana w+e+ult atmasıydı sadece haras için bunu yaptıgında zaten yüzde 30 a falan iniyorsun hatta 6 dan sonra bile yapması lazımdı deathfire la ölürsün zaten :) Sonra ya b atacaksın ya da alacaksın adamı olayı bu tristin. Bana göre de çok kötü bir tercih ap trist ama lane de de adamı en uyuz eden herodur orası ayrı.
Ps:Rod seraph tavsiyesi için sağol 2 sini birden almayacağım artık cok late e kalıyor iş öyle yapınca haklısın :beer:
Phaldor demiş ki:
cicioe2

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu vayne'e kasılan itemlerde farklılığa gidildi şimdi kim ne kasıyor? Ben şimdi 2 oyun attım botrk pd bt'den sonra koruyucu melek gibi bir sıralama izledim. Hadi doğrusunu yanlışını tartışalım.
Botrk ile bt aynı anda lamanı tavsiye etmem. Botrk'ı yerinde ve unutmadan düzgünce kullanabileceğini düşünüyorsan onu al ve w max'la, aksini düşünüyorsan q max'layıp bt al. Eşya sıralaması ise şöyle: bt/botrk > pd/shiv > last whisper > defansif eşya > ie
Botrk kullanmasını en çok sevdiğim aktif item unutmam da karşıda zırh çıkan yoksa last whisper çıkmıyorum işte bt çıkıyorum tek atıyor o zaman :D

sarkolata demiş ki:
kanka herkesin base armoru yokmu xS
Kanka zırh çıkılmayan bir maçta last whisper ile +40 ad ve rakip zırhın %35ini yok saymak mı iyi yoksa bt ile +100 ad ve +%18 life steal mi iyi?

Takımı
Besiktas
bro çekince seni w açıp 2-3 vur ondan sonra adam devam ederse e-r aç ölüyor zaten

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
bro çekince seni w açıp 2-3 vur ondan sonra adam devam ederse e-r aç ölüyor zaten
alırmı böyle bilmiyorum jax esas onu geçtim adam farm yaptırmıyor ki sürekli q atıyor yaklasınca ona ne yapacaz?

seskes

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
dariyle nasil jaxi aliyorsun braz anltsna o kdar hero varken :)) yani nedn onu seçtn :))

Yukarı Alt