Botrk ile bt aynı anda lamanı tavsiye etmem. Botrk'ı yerinde ve unutmadan düzgünce kullanabileceğini düşünüyorsan onu al ve w max'la, aksini düşünüyorsan q max'layıp bt al. Eşya sıralaması ise şöyle: bt/botrk > pd/shiv > last whisper > defansif eşya > ieLemonade demiş ki:Bu vayne'e kasılan itemlerde farklılığa gidildi şimdi kim ne kasıyor? Ben şimdi 2 oyun attım botrk pd bt'den sonra koruyucu melek gibi bir sıralama izledim. Hadi doğrusunu yanlışını tartışalım.
tristana ile kassadine ezilmek te ağır mallık olsa gerek ve gameplay farkı. Asırlık çıksan daha iyi olabilirdi bence seraphla güzel gidiyor.sarkolata demiş ki:
E atıp lanede kanser etti de, 6 dan sonra w sunu baitleyip baitleyip kestim. Ranked oyunda ciddi ciddi ap tristana oynayan pek akıllı değildir zaten. Bu arada karşımdaki çok burstlediği + dmg over time verdiği için seraphı tamamladım kalkanı çok yararlı oluyor. Sonra bu lich bane falan aldıktan sonra baktim yine vuruyor abbysal aldım, inanılmaz oldu, hem biraz daha tanky olup tek atmaya başladım tristanaya. Böyle bir durumda rod + seraph pek olmaz çünkü tear zaten dmgını geciktiren bir item ama almak zorundasın hadi neyse - bir de rod kassam dk 25e kadar 0 dmg olurum ki farm da yapamıyordum olmaz yani. Rod + seraph güzel bir build değil çunku belirli bir vakte kadar efektif olamıyorsun. Ya rod ya seraph biri seçilmeliRebellen demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
tristana ile kassadine ezilmek te ağır mallık olsa gerek ve gameplay farkı. Asırlık çıksan daha iyi olabilirdi bence seraphla güzel gidiyor.sarkolata demiş ki:
şimdi aynen öyle 6 ya kadar kanser orası normal zaten.Ama tristananın en büyük hatası w bosa kullanması ve özellikle ilk item deathfire almaması büyü direnci nedir ya ilk item trist bu aldı aldı alamadı başka bişeyi alıyor combosunda bitiremezse. Ayrıca kassa hakkında dediğin tamamen doğru rod+seraph yapınca dk 20 ye kadar baya zayıf oluyor kassa ama late de ölümcül oluyor.Trist olduğu için seçimin doğru hak verdim burda. Tristin deahfire cıkınca tek yapması gerek lane e gelir gelmez sana w+e+ult atmasıydı sadece haras için bunu yaptıgında zaten yüzde 30 a falan iniyorsun hatta 6 dan sonra bile yapması lazımdı deathfire la ölürsün zaten :) Sonra ya b atacaksın ya da alacaksın adamı olayı bu tristin. Bana göre de çok kötü bir tercih ap trist ama lane de de adamı en uyuz eden herodur orası ayrı.sarkolata demiş ki:E atıp lanede kanser etti de, 6 dan sonra w sunu baitleyip baitleyip kestim. Ranked oyunda ciddi ciddi ap tristana oynayan pek akıllı değildir zaten. Bu arada karşımdaki çok burstlediği + dmg over time verdiği için seraphı tamamladım kalkanı çok yararlı oluyor. Sonra bu lich bane falan aldıktan sonra baktim yine vuruyor abbysal aldım, inanılmaz oldu, hem biraz daha tanky olup tek atmaya başladım tristanaya. Böyle bir durumda rod + seraph pek olmaz çünkü tear zaten dmgını geciktiren bir item ama almak zorundasın hadi neyse - bir de rod kassam dk 25e kadar 0 dmg olurum ki farm da yapamıyordum olmaz yani. Rod + seraph güzel bir build değil çunku belirli bir vakte kadar efektif olamıyorsun. Ya rod ya seraph biri seçilmeliRebellen demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
Botrk kullanmasını en çok sevdiğim aktif item unutmam da karşıda zırh çıkan yoksa last whisper çıkmıyorum işte bt çıkıyorum tek atıyor o zamanMopneet demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Botrk ile bt aynı anda lamanı tavsiye etmem. Botrk'ı yerinde ve unutmadan düzgünce kullanabileceğini düşünüyorsan onu al ve w max'la, aksini düşünüyorsan q max'layıp bt al. Eşya sıralaması ise şöyle: bt/botrk > pd/shiv > last whisper > defansif eşya > ieLemonade demiş ki:Bu vayne'e kasılan itemlerde farklılığa gidildi şimdi kim ne kasıyor? Ben şimdi 2 oyun attım botrk pd bt'den sonra koruyucu melek gibi bir sıralama izledim. Hadi doğrusunu yanlışını tartışalım.
Kanka zırh çıkılmayan bir maçta last whisper ile +40 ad ve rakip zırhın %35ini yok saymak mı iyi yoksa bt ile +100 ad ve +%18 life steal mi iyi?sarkolata demiş ki:kanka herkesin base armoru yokmu xS
dariyi jaxle nasıl alıyorsun bro bana da anlat ben dari gelince jung geçiyorumHeartless demiş ki:
alırmı böyle bilmiyorum jax esas onu geçtim adam farm yaptırmıyor ki sürekli q atıyor yaklasınca ona ne yapacaz?Heartless demiş ki:bro çekince seni w açıp 2-3 vur ondan sonra adam devam ederse e-r aç ölüyor zaten
dariyle nasil jaxi aliyorsun braz anltsna o kdar hero varken :)) yani nedn onu seçtn :))Heartless demiş ki:bro çekince seni w açıp 2-3 vur ondan sonra adam devam ederse e-r aç ölüyor zaten