Yok abi imkansız bu kadar troll olması ya 200 den fazla blockum var yeter ya... Yüzde 30 canla topa gang atmaya calısan ve 100 kere pingleyip dal diyip dk 4 double kill veren bi j4 ümüz var bir de nasusum yani çift buff + 2 0 nasus vs riven holy shit. 100 resim de koysanız yok bana gelen troll kimsede yok.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Yok abi imkansız bu kadar troll olması ya 200 den fazla blockum var yeter ya... Yüzde 30 canla topa gang atmaya calısan ve 100 kere pingleyip dal diyip dk 4 double kill veren bi j4 ümüz var bir de nasusum yani çift buff + 2 0 nasus vs riven holy shit. 100 resim de koysanız yok bana gelen troll kimsede yok.
sen gir benim hesapla at bi el o zaman gör bakalım

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
sen gir benim hesapla at bi el o zaman gör bakalım
tamam knk sen de benimkiyle atarsın anlarız birbirimizi :D

Takımı
Besiktas
iki oyundada internetim kesildi ilk oyun iyi gidiyordu çok üzüldüm ama 2.oyunda solo aldım 5.pick ben yazdım sana bırakmam deyip fp'de solo almama rağmen solo alarak yukarı geldi kaybettiğine sevindim

Mopneet

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
kanka herkesin base armoru yokmu xS
Kanka zırh çıkılmayan bir maçta last whisper ile +40 ad ve rakip zırhın %35ini yok saymak mı iyi yoksa bt ile +100 ad ve +%18 life steal mi iyi?
Bahsettiğin statları veren bloodthirster, zaten onu ilk eşya olarak almanı öneriyoruz. Ardından saldırı hızı için bir eşya, daha sonra da last whisper. Doğru rünlerle giren herkesin en az 30 zırhı olacaktır. Last whisper aldığında hasarının arttığını göreceksin ki oyunun erken safhasında çok kasılmadıysan lw almana sıra geldiğinde dk 20 civarı olacaktır ki o dakikada karşı takımda en az 1-2 kişi zırh almaya başlamış olur.
(Söylediklerim normal seviye bir dereceli maç için geçerlidir. Normal oyunlardaki zırh rünsüz insanlar istisnadır.)

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.
3v5 TR XDDDDDD

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar şu dereceli maçlarda düşmekten bıktım, mutlaka takımda bir özürlü insan mevcut oluyor,
Örneğin,
-Sırf kill için ultisini atmak isteyip %50 den az can ile bot'a gelen ve jungle'a kesilen onlarca mid oyuncusu,
-Gang'ı çalılar yerine düz yoldan yapan beyinsiz Jungle'lar gibi,
-Sırf bir şampiyon rakibin counter'ı diye takım savaşlarında işe yaramayacak şampiyon alanlar, üstelik o şampiyonu bile oynamasını bilmeyenler,
-Yukarıda saydığım maddeleri kendilerine göre haklı bulup, bizim yanıldığımızı düşünen ve bizim gibi haklı davrananlara küfreden beyinsiz çocuklar varken bu dereceli maçlarda nasıl yükselebiliriz?

Bana kalsa baştan karakter oluşturup dereceli için yine kasacağım ama yine fark eden bir şey olmayacak yine sırlama maçları oynayacağım ve yine aynı adamlar denk gelecek ve sonuç yine hüsran, kısacası bu konuda tavsiyesi olanlar lütfen söyleyebilir mi.

Takımı
Galatasaray
riotun bir önceki maç için dilediği özür XDDD
not: riot tr best company

- Resim Silinmiş.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj WhatAPity rumuzlu uyeden alinti yapildi
WhatAPity demiş ki:
Arkadaşlar şu dereceli maçlarda düşmekten bıktım, mutlaka takımda bir özürlü insan mevcut oluyor,
Örneğin,
-Sırf kill için ultisini atmak isteyip %50 den az can ile bot'a gelen ve jungle'a kesilen onlarca mid oyuncusu,
-Gang'ı çalılar yerine düz yoldan yapan beyinsiz Jungle'lar gibi,
-Sırf bir şampiyon rakibin counter'ı diye takım savaşlarında işe yaramayacak şampiyon alanlar, üstelik o şampiyonu bile oynamasını bilmeyenler,
-Yukarıda saydığım maddeleri kendilerine göre haklı bulup, bizim yanıldığımızı düşünen ve bizim gibi haklı davrananlara küfreden beyinsiz çocuklar varken bu dereceli maçlarda nasıl yükselebiliriz?

Bana kalsa baştan karakter oluşturup dereceli için yine kasacağım ama yine fark eden bir şey olmayacak yine sırlama maçları oynayacağım ve yine aynı adamlar denk gelecek ve sonuç yine hüsran, kısacası bu konuda tavsiyesi olanlar lütfen söyleyebilir mi.
Tr için tavsiye verilmez genç kızlığım gibi korumaya çalıştığım elo 2 günde inanılmaz şekilde bozuldu :D 0 lp'deyken 6 lose aldım ve 6 sında jungle-adc-sup oyunu zehir ettiler geneli bot pre oldu.Sadece istediği lane'de oynamak için dereceli maçlara giren insanlar dolu senin fp'de solo,jungle,mid,adc,sup alman önemli değil nah sana bırakırım diyen ve almana rağmen olduğun laneye gelen adam var ve bunu yapan geçen sezon unranked bu sezon gold 3.
Tr sunucusundasın ve türk insanı dolu dakika 4-5 flame başlıyor ama kendi alanında 5.dkda 3 kere ölmüş ama kesinlikle kendi hatalı değil bizim jungle hatalı tüm takım hatalı kendi doğru.
Ayrıca o güzel ve yüksek beyinli insanların yaptığı rün sayfaları var oyun başında 17 armorla bota 20 dirençle mide başlıyorlar ve bunun ikisinin birleşimi olan jungle var ad olmasına rağmen rün sayfasında 30 yetenek gücü mevcut şaşırtıcı :D tabi bunun sonucu ilk kan oluyor.
Ve inanılmaz bir küfür potansiyeli durmak bilmeyen ellerin klavyeye sert vuruşlar sonrası ortaya çıkan o nadide küfürler bir süre sonra kendinide o sinirin içinde bulup duramıyorsun ama ne kadar sinir sahibi olsanda o oyun kaybedilecek çünki takımında öyle insanlar dolu.
En iyisi neymi kendine premade bulmak ama gerçekten samimi olduğun 4 mal ile uğraşacağına 3 mal ile uğraşırsın ondan sonrası bunun bir oyun olduğunu kabullenmek bunu bu zamana kadar ne kadar kabullendiğimi sansamda kendimi o sinirli halde görünce öyle olmadığını anladım.
Sonuç olarak sakin olmak şart kaybedince oyunda kaybediyorsun ama sana sinir olarak dönmesi kötü sonuçlar veriyor normal oyun atmak en iyisi gibi istediğin gibi trolleyip sevdiğin karakterde farklı şeyler deneyebilirsin

Olabilir.Gelebilir.
Fazla takmamak lazım.TR'den aşırı sıkıldıysanız Eu'ya geçmek 1 click uzağınızda :nod:

Takımı
Seçiniz...
La öyle diyosunuz ki EU için sanki herkes cok iyi herkes düzgün rünlerle masterylerle giriyo herkes piglet gibi adc oynuyo madlife gibi sup oynuyo abartmayın EUyu ben geçtim tek farkı flame yok ve oyuncular ne yapacağını - ne zaman pushlayacağını, drake yapacağını vs.- EU bazen daha da can sıkıcı hal alıyor

olm zaten trdeki en büyük sorun flame bence adam drake önünde adama 3 satırlık küfür ederken karşı sup geldi kesti ya :D ben neti falan koptu sandım öyle hareketsiz kalınca sonra bi baktım 3 satır küfür geldi :D

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
riotun bir önceki maç için dilediği özür XDDD
not: riot tr best company

- Resim Silinmiş.
resmen epic fail ya bunları kim boostlamış acaba? Yazık valla emek olması lazım plat için iyi carrylenmişler demekki abilerinden falan :mrgreen:
Hayır hepsini geçtim 2 adc ne ya bronzmusunuz dereceli bu normal oyun sanmışlar herhalde.

Yukarı Alt