Takımı
Besiktas
orda bltz ve varus üçgeni oluşturmuş kartuş ise ortaki göz buda onların ilümünatiden olduklarını gösterir

Takımı
Besiktas
ağlama duvarı olarak kullanmıyordum uzun bir süredir ama şu 2 insanı tanıyın ezreal ve annie hayatımda gördüğüm en fazla flame yapan 2 şerefsiz low eloda karşınıza gelirler muhtemelen susturun oyundan çıkın bişeyler yapın işte.

seskes

benle daha oynamamış kanki ilk defa bu kadar flame yapan insan görmüs :( .ddddddddddddddddddd @sarkolata

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
benle daha oynamamış kanki ilk defa bu kadar flame yapan insan görmüs :( .ddddddddddddddddddd @sarkolata
bu herif var ya gordugum en buyuk flamer benden bile basarili XD

Takımı
Besiktas
oyun 32 dk sürdü ve chat kısmı hiç durmadı eğer bunun üstünde flamersan bi oyuna girek beraber sana honor verim bi tane asdfsdfasds

Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
oyun 32 dk sürdü ve chat kısmı hiç durmadı eğer bunun üstünde flamersan bi oyuna girek beraber sana honor verim bi tane asdfsdfasds
ben de şahsen canım sıkkın olduğunda adayımdır best flamerlar listesine ama 32dk beni aşar max 10 dk dır benim ama yazarken böyle benim içim daralır o derece can sıkıcı olabiliyorum küfür vs değil ama sıkıntı yapıyorum arada daral: daral: :lol:

Yukarı Alt